Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:41: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 01 Μαϊος 2023 13:06

Δυναμική συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στη Βόνιτσα

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης, πραγματοποίησε την Κυριακή, 30 Απριλίου, ομιλία στη Βόνιτσα.

Ο κ. Παπαθανάσης συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην ομιλία του τονίζοντας ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στην ομιλία του ο κ. Παπαθανάσης αναφέρθηκε στη σημαντική σημασία που έχει η περιοχή για τον τουρισμό, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Η Βόνιτσα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο όπου αποτελεί πέρασμα για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά του Ιονίου. Μπορεί και πρέπει να γίνει ο βασικός τουριστικός προορισμός που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη την περιοχή».

Στη συνέχεια επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε θέματα υγείας οι κάτοικοι της περιοχής, υπογραμμίζοντας ότι «σκοπός της κυβέρνησης είναι να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών με στοχευμένες παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την περίθαλψη υγείας».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα προγράμματα στήριξης για τους αγρότες, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση έχει δείξει στην πράξη ότι θέλει και έχει στηρίξει τον αγροτικό κόσμο, και πρέπει να της δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι αρωγός».

Ο κ. Παπαθανάσης, ζήτησε από τους παριστάμενους να δώσουν την ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία και να δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, προκειμένου να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή «Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία ψηλά».