Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:15: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 19:16

Ο υποψήφιος της «Εθνικής Δημιουργίας» Λεωνίδας Παλαιοδήμος στους Δήμους Ακτίου-Βόνιτσας-Μεσολογγίου και στο δελτίο του ΑΡΤ (βίντεο)

Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος, υποψήφιος βουλευτής της Εθνικής Δημιουργίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, επισκέφθηκε την Πάλαιρο, το Μοναστηράκι και την Πλαγιά του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου.

Συνομίλησε με αγρότες, κτηνοτρόφους, γονείς και καταστηματάρχες και διένειμε ενημερωτικό υλικό με τις βασικές θέσεις της Εθνικής Δημιουργίας, όπως:

*Σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα με επίπεδο συντελεστή 15% (flat tax) για φυσικά και νομικά πρόσωπα με όλες τις δαπάνες να εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα.

*Αντιμετώπιση του εγκλήματος με εφαρμογή νομοθεσίας τύπου three strikes and you are out. Δηλαδή, νομοθεσίας που θα επιβάλλει ποινή πραγματικής φυλάκισης άνω των δέκα ετών στους κατ’ εξακολούθηση παραβάτες.

Επίσης, συμμετείχε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΑΡΤ όπου εξήγησε γιατί η Ελλάδα είναι μη-ανταγωνιστική φορολογικά, αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα ως το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έθνους και επανέλαβε την ανάγκη για κλειστά κέντρα διαμονής για όσους εισέρχονται στη χώρα με παράνομο τρόπο.

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, επισκέπτεται την Κατοχή και το Νεοχώρι του Δήμου Μεσολογγίου και αύριο Μεγάλη Πέμπτη θα βρίσκεται στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Θα ακολουθήσει διακοπή της προεκλογικής εκστρατείας για τις άγιες μέρες του Πάσχα με ευχές να δώσει ο Θεός υγεία σε όλον το κόσμο. Καλή Ανάσταση.

Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος στο πανέμορφο Μοναστηράκι


Ο σύνδεσμος του βίντεο εδώ:

agrinionews.gr