Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:28: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 18:26

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο CNN Greece

Συνέντευξη στο CNN Greece παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και  τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου  κ. Θανάσης Παπαθανάσης, όπου παρουσίασε το όραμά του .

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:

  • Όραμά μου είναι η Αιτωλοακαρνανία να αποκτήσει τη δική της χαρακτηριστική ταυτότητα, το δικό της brand name.
  • Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας πραγματικά ευλογημένος τόπος και θέλω να τη δω να ανεβαίνει ψηλά!
  • Έχει την ισχυρότερη κτηνοτροφία στη χώρα, έχει την ισχυρότερη ελαιοπαραγωγή στη χώρα (το 50% της ελιάς Καλαμών παράγεται στον νομό μας), έχει το μεγαλύτερο παραλιακό μέτωπο, είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση νομός της χώρας, έχει 5 λίμνες και 2 ποτάμια, απ’αυτόν πίνει νερό η μισή Ελλάδα!
  • Oι τομείς που θα κρίνουν το μέλλον της περιοχής είναι αυτοί των υποδομών, του πρωτογενούς τομέα,αλλά και του τουρισμού. Και στους τρεις έχουν γίνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Tα σχέδια δράσης για την υγεία, τον πολιτισμό, τις επενδύσεις, το περιβάλλον.
  • Σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη, αλλά και σημαντικές προκλήσεις έχει μπροστά της η Αιτωλοακαρνανία.
  • Σε αυτές τις εκλογές, καλούμαστε να επιλέξουμε τους εκπροσώπους μας, αυτούς που θα πάνε μπροστά τον τόπο. Είμαι έτοιμος να προσφέρω. Έχω την εμπειρία, έχω τη γνώση, θέλω μαζί να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία. Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν καλά ότι μπορούν να με εμπιστευθούν και τους ζητώ με τη στήριξή τους να μου δώσουν αυτήν την δύναμη, να μπω στην επόμενη Βουλή για να προσφέρω.
  • Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με την πολιτική είναι το αίσθημα προσφοράς και ανιδιοτέλειας και η αγάπη μου για τον τόπο. Η δύναμη της κοινωνίας είναι η δύναμή μου!

Δείτε όλη τη συνέντευξή του στο:

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά”!