Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:52: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 19:45

Στο Αγρίνιο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Πραγματοποίησε σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς και συνάντηση με φίλους και στελέχη της ΝΔ (εικόνες)

Με αφορμή τις εορτές για την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο των οποίων θα παρευρεθεί αύριο Σάββατο ο υφυπουργού Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής το Δημαρχείο Αγρινίου, στο οποίο πραγματοποίησε κλειστή σύσκεψη με Δημάρχους, Αντιδημάρχους και γενικότερα εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης του νομού.

Η υποδοχή του κ. Χαρδαλιά από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη ήταν εγκάρδια.

Μετά την σύσκεψη ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί με στελέχη και φίλους της ΝΔ στο καφέ «portreto» στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Αύριο ο κ. Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής και στην συνέχεια θα μεταβεί στο Μεσολόγγι για τις εκδηλώσεις της επετείου της Εξόδου, που κορυφώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο με την παρουσία την Κυριακή των Βαΐων της Προέδρου της Δημοκρατίας.

sinidisi.gr