Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:26: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 18:20

Δυναμική περιοδεία του Σταύρου Καραγκούνη στη Βόνιτσα

Την πόλη της Βόνιτσας επισκέφθηκε την Τετάρτη (5/4) ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Σταύρος Καραγκούνης.

Με μια συγκέντρωση γεμάτη παλμό και πίστη για τη νίκη, ο κ. Καραγκούνης σε κατάμεστο χώρο εστίασης στο κέντρο της Βόνιτσας, παρουσία του συντονιστή Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ακτίου –Βόνιτσας κ. Θύμιου Μυλωνίδη και του Αναπληρωτή Συντονιστή κ. Γιώργου Παυλιδάκη, έκανε έναν σύντομο απολογισμό έργων στην περιοχή κατά την τετραετία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κατέγραψε τις ανάγκες των πολιτών, παρουσίασε προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου, καθώς και έδωσε το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η υποψήφια Βουλευτής Λευκάδας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κα. Πάττυ Καλού και ο διάσημος ζωγράφος Χρήστος Σταύρακας.

Κατά την επίσκεψή του στη Βόνιτσα, ο κ. Καραγκούνης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας της πόλης, στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς επίσης συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων Βόνιτσας και τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη στο Δημαρχείο.

Ως μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Καραγκούνης με τεκμηριωμένες προτάσεις δεσμεύτηκε για την στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας και την εξεύρεση ενός νέου κατάλληλου χώρου που θα πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές για τη στέγαση ενός νέου αστυνομικού τμήματος. Επιπλέον, επισήμανε την ανάγκη ξεχωριστής υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Ακτίου Βόνιτσας, προκειμένου η ασφάλεια σε αυτή την σημαντική πύλη της χώρας να είναι η ενδεδειγμένη και να μην επιβαρύνεται το Α.Τ. Βόνιτσας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας, οι πολίτες της Βόνιτσας υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον κ. Σταύρο Καραγκούνη, τον ενημέρωσαν για τα μείζονα προβλήματα και τον ευχαρίστησαν για την πολύτιμη συμβολή του από τη θέση του Διευθυντή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στα αναπτυξιακά έργα της περιοχής.