Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:53: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 01:49

«Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» – Βασίλης Χατζηλάμπρου: Παρουσίασε τους υποψήφιους στην Αιτωλοακαρνανία

Η «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου παρουσίασε σήμερα το απόγευμα, σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου, του 16 πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της στην Αιτωλοακαρνανία, ενόψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βασίλης Χατζηλάμπρου απευθύνοντας  ενωτικό κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες και τις κινηματικές συλλογικότητες μίλησε για συμπόρευση και αγωνιστική πορεία, ριζικά διαφορετική από τις δυνάμεις της υποταγής, του συναινετικού δικομματισμού και του νεοφιλελευθερισμού.

«Η συμπόρευση με την «Αντίσταση Πολιτών» στην περιφέρεια είναι ένα βήμα απ’ τα πολλά που χρειάζονται για την αντιστροφή της σημερινής κατάστασης», υπογράμμισε ο κ. Χατζηλάμπρου, ο οποίος συμπλήρωσε: «είναι μια μεγάλη πολιτική συνάντηση για την Αιτωλοακαρνανία μέσω της οποίας παρουσιάζουμε στον κόσμο, τους συμπολίτες μας που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια της «Αντίστασης Πολιτών». Στην πραγματικότητα οι υποψήφιοι δεν είναι υποψήφιοι με την μορφή κυνήγι για το σταυρό, αλλά είναι τα πρόσωπα που μέσα στον κοινωνικό ιστό θα φέρουν το μήνυμα, ότι δεν πάει άλλο κάτω. Για την φτώχεια της περιφέρειάς μας υπάρχουν πολιτικά υπεύθυνοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολα. Και η Ελλάδα περνάει δύσκολα και η Δυτική Ελλάδα, διότι δεν έγιναν διεκδικήσεις για να υπάρξει ανασυγκρότηση της κατάστασης. Παρουσιάζονται μονίμως τα πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς όμως σχέδια που αυτά τα πλεονεκτήματα θα τα μετατρέψουν σε καρπούς για τους πολίτες, στο περιβάλλον, στις καλλιέργειες. Η περιφερειακή αρχή είναι στην πραγματικότητα απλός διαχειριστής του ΕΣΠΑ με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως είμαστε από τις πιο φτωχές περιφέρειες της Ευρώπης. Η σιωπή απέναντι στην κυβέρνηση την έκανε να είναι υποστηρικτική στην παράταξη του κ. Κατσιφάρα, ενώ το 2010 και το 2014 θεωρούσε πως είναι η εκπροσώπηση των κατεστημένων συμφερόντων στην περιοχή. Θέλουμε να οργανωθεί ο κόσμος και να μπορέσει να διεκδικήσει να μείνει στον τόπο του».

xatzilamprou

xatzilamprou (1)

xatzilamprou (2)

xatzilamprou (3)

xatzilamprou (4)

xatzilamprou (5)

xatzilamprou (6)

xatzilamprou (7)

sinidisi.gr