Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:00: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 18:25

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Στο κόμμα του Τσίπρα χάθηκε η τσίπα!

Οργισμένη ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μάριου Κάτση, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ανάρτησή του σχετικά με την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στις εκλογές 2023. Στην εν λόγω ανάρτηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να ταυτίσει τη ΝΔ με «φίλους παιδοβιαστών» με αποτέλεσμα να προκαλέσει την «έκρηξη» της Πειραιώς.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται:

«Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτσης, στην προσπάθειά του να ξεπλύνει την επιλογή Μιθριδάτη, φτάνει στο έσχατο σημείο αθλιότητας να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με «φίλους παιδοβιαστών», υιοθετώντας για πρώτη φορά επίσημα άθλια συνθήματα και hashtags του βούρκου των υπογείων της Κουμουνδούρου! Στο κόμμα του κ. Τσίπρα χάθηκε η τσίπα. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Κάτσης θα είχε ήδη διαγραφεί! Στον ΣΥΡΙΖΑ της χυδαιότητας και του Πολακισμού είναι απλώς ένας ακόμη «άξιος» εκφραστής της κεντρικής γραμμής!».

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο Μάριος Κάτσης είχε γράψει στο Twitter αναφορικά με το ζήτημα της υποψηφιότητας του Μιθριδάτη στις επερχόμενες εκλογές:

«Η λύσσα της #ΝΔ_ΤΕΛΟΣ με την υποψηφιότητα #Μιθριδατη έχει βάθος:

1. Στο “να μη στα χρωστάω” που ξεφτίλισε το καθεστώς επιστράτευσε όλες τις γραφίδες για αποδόμηση

2. Ξέρουν ότι η συμμετοχή της νεολαίας στην κάλπη θα είναι το τέλος τους

3. Ξεπλένουν σεξισμό οι φίλοι παιδοβιαστών».

agrinionews.gr