Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  10:41: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 00:04

Έλληνα ψηλά το κεφάλι!

Οι τραγωδίες στο Μάτι και στα Τέμπη που μας βύθισαν στην θλίψη ήταν ανθρωποθυσίες στον βωμό της διαφθοράς,της απληστίας,του κέρδους και της ασυδοσίας μιας διεφθαρμένης εξουσίας που βασίζεται στην ατιμωρησία!Ζούμε σε μια κατάσταση των <<εκλεκτών>,των γόνων που δεν νοιάζονται για τις ζωές μας αλλά μόνο για την μοιρασιά στις επερχόμενες εκλογές.Ειναι οι ίδιοι που θα ψηφιστούν επειδή θα μας πούν ότι από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά,μέχρι την επόμενη φορά που θα κλάψουμε εξαιτίας της αθλιότητάς τους!
 
Οι εκλογές του Μαίου θα διεξαχθούν κάτω από ειδικές συνθήκες.Οι εκλογές αυτές είναι ουσιαστικά ένας πόλεμος ανάμεσα στους θύτες και στα θύματα,ανάμεσα σε αυτούς που κλέβουν και σε αυτούς που φτωχαίνουν,σε αυτούς που προδίδουν και σε αυτούς που προδίδονται,μεταξύ αυτών που πρόδωσαν την Μακεδονία και στους προδομένους!
 
Σε αυτήν την μάχη θα παλέψουν αυτοί που εργάζονται σκληρά  και ψωμοζούν κι αυτοί που ζούνε στα παλάτια,αυτοί που ζούν με 500 ευρώ κι αυτοί που δίνουν τα σπίτια μας στους τοκογλύφους.
 
Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που απέναντι στα τζάκια των άχρηστων γόνων του κάθε Μητσοτακαίικου σου φέρνουν ως σωτήρες τους ανεγκέφαλους Τσιπροήρωες που κατασκευάζονται σε υπόγεια οργανισμών και πρεσβειών!
 
Όλους αυτούς πρέπει να αντιμετωπίσει ο λαός μας,αυτές τις δεκαπέντε οικογένειες που έχουν ρημάξει τον τόπο,τους ελέω θεού μεγιστάνες που μας νουθετούν μέσα από τα κανάλια τους και μας αποκοιμίζουν με το ποδόσφαιρό τους.
 
Ήρθε η ώρα να ξηλώσει ο λαός τα κόμματα του παρασιτισμού,ήρθε η ώρα να σαρωθεί η σαβούρα των αριστεροδεξιών δωσιλόγων που ρουφάνε το αίμα μας εδώ και δεκαετίες.
 
Ας πληρώσουν για μια φορά οι διαπλεκόμενοι και οι προδότες κι όχι μόνο ο φτωχός λαός!
 
Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει πάντα η ελπίδα!
 
Εκεί που τελειώνει η κοιλάδα των Τεμπών ορθώνεται ο Όλυμπος!
 
ΧΡΉΣΤΟΣ ΡΉΓΑΣ
υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Εθνικό κόμμα Έλληνες 
Διαβάστηκε 577 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 00:06