Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:49: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 22:18

Αγρίνιο – Β.Νικάκης: “Το ΚΚΕ είχε κάνει πρόταση νόμου για τις ελλείψεις στους σιδηροδρόμους, αλλά απορρίφθηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ”

Νωρίτερα το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Βασίλης Νικάκης πραγματοποίησε σε γνωστό καφέ του Αγρινίου ομιλία στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και στο πλαίσιο της σύσκεψης της Κομματικής Οργάνωσης της ΕΒΕ.

Ο κ. Νικάκης τοποθετήθηκε για το δυστύχημα στα Τέμπη, τονίζοντας πως ήταν προδιαγεγραμμένο έγκλημα, διότι συνδικαλιστική οργάνωση που πρόσκεινται στο ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει για πιθανό δυστύχημα μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα από το τραγικό συμβάν, καθώς είχε ενημερώσει για ακόμη μια φορά με τα απαραίτητα έγγραφα όλους τους αρμόδιους φορείς.

Εκτός απ ότι είχε κάνει τον προηγούμενο καιρό για να γνωστοποιήσει τα προβλήματα και να συμβάλει στην λύση τους, στις 12/01/23 το ΚΚΕ είχε κάνει πρόταση νόμου για τις ελλείψεις στους σιδηροδρόμους και τον μικρό αριθμό των υπαλλήλων, όπως αντίστοιχη τροπολογία είχε καταθέσει και στις 13/02/23 για τους πλειστηριασμούς, τροπολογίες που σύμφωνα με τον κ. Νικάκη απορρίφθηκαν από την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

«Υπάρχει κράτος, αν και κάποιοι λένε ότι δεν υπάρχει, αλλά έχει άλλες προτεραιότητες το κράτος αυτό. Είναι αφιερωμένο στο κεφάλαιο και στις προσταγές του» τόνισε χαρακτηρίστηκα ο κ. Νικάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στους πλειστηριασμούς δηλώνοντας πως «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝ.ΕΛ. το 2015 ψήφισε υπέρ των πλειστηριασμών, υπέρ δηλαδή της πώλησης στα funds, κάτι που συνέχισε η κυβέρνηση της ΝΔ».

Επίσης, στο πλαίσιο της ομιλίας του ο κ. Νικάκης αναφέρθηκε και στο ότι το εμπόριο είναι υπό διωγμό με τις νέες συνθήκες εργασίας που διαμορφώνονται. Με τις μεγάλες αλυσίδες δηλαδή να προσπαθούν να μονοπωλήσουν στη αγορά και να οδηγούν το εμπόριο στο διαδίκτυο, να οδηγούν την αγορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως επίσης αναφέρθηκε και σε πολλά άλλα επίκαιρα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την ζωή και την τσέπη του εργαζόμενου.

«Οι κόντρες και οι τσακωμοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι σικέ, είναι ψεύτικες, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ και την ίδια ώρα ότι προτείνει το ΚΚΕ για την αποφυγή των πλειστηριασμών, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν άμεσα τους έλληνες πολίτες τα απορρίπτει η ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Το σύστημα που υπηρετούν «γεννά» Καιλήδες, Παπάδες, Πάτσιδες κλπ. Στηρίζονται δηλαδή στην διαφθορά και δεν ενδιαφέρονται για τον λαό».

sinidisi.gr