Παρασκευή, 6η Ιουνίου 2025  11:41: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2025 21:57

Η Μ.Καρυστιανού ζητά τη σύσταση προανακριτικής για εσχάτη προδοσία από τον Κ.Μητσοτάκη ως τον Χ.Σπίρτζη

Την δική της πρόταση για τη σύσταση «προανακριτικής» δημοσιοποίησε η Μαρία Καρυστιανού εκπροσωπώντας και κάποιες από τις οικογένειες θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Με το κείμενο αυτό, ζητεί τη σύσταση της επιτροπής ώστε να διερευνηθεί μία σειρά κακουργημάτων – με κορυφαίο αυτό της «εσχάτης προδοσίας», τόσο για τους κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή, όσο και για τους υπουργούς και υφυπουργούς που είχαν εμπλακεί στην διαχείριση των συνεπειών της τραγωδίας.

Δείτε όλο το κείμενο Καρυστιανού εδώ.

Με δήλωσή του, ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού αναφέρει ότι οι έξι βουλευτές που τον στηρίζουν θα υπογράψουν την «λειψή» – όπως την χαρακτηρίζει – πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά να υπογράψουν οι βουλευτές και την πρόταση Καρυστιανού, προκειμένου, όπως αναφέρει, να φτάσει να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

pronews.gr

Πολυμέσα

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call