Κυριακή, 19η Μαίου 2024  3:59: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 18:34

Γ.Μαγιορκίνης: «Ξέραμε για τις θρομβώσεις που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες»!

Ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, παραδέχθηκε έμμεσα πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες!

Συγκεκριμένα είπε: «Οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι εξαιρετικά σπάνιες. Είχε το Astra Zeneca σε πολύ χαμηλό ποσοστό κάποιες.

Πρόκειται για θρομβώσεις και γι’ αυτό το λόγο μετά από τα πρώτα στάδια περιορίστηκε μόνο σε μεγάλες ηλικίες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πολύ σπάνιες παρενέργειες, λιγότερο από ένα στα 100.000 άτομα».

Εδώ να σημειωθεί πως για πολύ λιγότερες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν αποσυρόταν φάρμακα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, η AstraZeneca, παραδέχτηκε για πρώτη φορά, ότι το εμβόλιό της… σκοτώνει, καθώς μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας (TTS)! 

Το άμεσο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Πώς μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί μία κυβέρνηση η οποία ισχυρίζονταν κατά την εμφάνισή τους, ότι τα εμβόλια κατά Covid-19 ήταν ασφαλή και τώρα παραδέχεται για το ένα τουλάχιστον από αυτά ότι δεν ήταν και μάλιστα το γνώριζε!

Επίσης, το ότι οι αποκαλύψεις και οι ομολογίες αφορούν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο μίας συγκεκριμένης εταιρείας δεν καθησυχάζει και ως προς τις άλλες εταιρείες.

Ενδείξεις και μελέτες υπάρχουν για όλα τα εμβόλια και δεν είναι καθόλου καλές και κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξουν κι άλλες «ομολογίες».

Η κυβέρνηση είναι βαθιά εκτεθειμένη καθώς υποχρέωσε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να εμβολιαστεί με πειραματικά σκευάσματα, προχωρώντας μάλιστα σε εξαναγκασμούς, εκβιασμούς και καταπιέσεις.

Φυσικά η «δικαιολογία» του Γ.Μαγιορκίνη πως «περιορίστηκε το εμβόλιο στις μεγάλες ηλικίες», είναι… εγκληματική.

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουν «πειραματόζωα» για χάρη των κυβερνώντων ή ότι η ζωή τους δεν έχει καμία αξία...

Αναφερόμενος στον κορωνοϊό τόνισε πως: «είμαστε σε παγκόσμια ύφεση, οπότε δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία. Το μόνο που ακούγεται, αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο, είναι κάποιες καινούργιες παραλλαγές που έχουν εμφανιστεί και επικρατούν στις ΗΠΑ, αλλά σε πολύ χαμηλό ποσοστό.

Όλες αυτές οι παραλλαγές βρίσκονται σε ένα κλάδο ο οποίος έχει ονομαστεί «φλερτ» και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ακούγεται αυτή τη στιγμή, χωρίς όμως να φαίνεται ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα».

pronews.gr