Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  6:41: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 20:33

Υπάρχει ο στρατός του πεζοναύτη στον Βόλο κι ο στρατός του Αποστολάκη

Ποιος να το έλεγε ότι θα έκανε ένα τόσο εύστοχο σχόλιο ο Πέτρος ο Κόκκαλης;

Δεν το συνηθίζει, τα σχόλιά του είναι συνήθως εκείνα του πάμπλουτου ανθρώπου που προσπαθεί να μιλήσει σαν να είναι κι εκείνος μέρος του λαού και νιώθει τα βάσανά του.

Στην περίπτωση του βίντεο που γύρισε στην Μακρόνησο ο Κασσελάκης για να δείξει πόσο κομμουνιστής είναι, ο γιος του Σωκράτη είπε ότι η χώρα κόπηκε στα δύο από τις πλημμύρες, δεν κόπηκε στην Μακρόνησο όπως είπε ο Κασσελάκης, κάνοντας λόγο και για…”νέο Παρθενώνα”!

Βλέποντας τον κομψευόμενο υποψήφιο(που τον αποθέωσε μόνο ο Πολάκης), πάντως, να μεταφέρεται στο νησί με βάρκα του ναυάρχου Αποστολάκη(!) και τον τελευταίο να φορά μια κόκκινη νιτσεράδα σαν ψαράς στην ιχθυόσκαλα, ξέρεις ότι χάθηκε η μπάλα!

Και δεν μπορείς να μην σκεφτείς τον πεζοναύτη της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών που τον έπιασε ο φακός να έχει πέσει στις λάσπες για να πατήσουν πάνω του ηλικιωμένοι που είχαν διασωθεί και να βγουν με ασφάλεια από την βάρκα τους.

Υπάρχει ο στρατός αυτού του πεζοναύτη, υπάρχει κι ο στρατός του ναυάρχου Αποστολάκη…

Πρέπει, δε, να έκανε τόσο άσχημη εντύπωση όλο αυτό στους αριστερούς ώστε η Όλγα Γεροβασίλη, όταν ρωτήθηκε εάν η υποψηφιότητα Κασσελάκη διαμορφώνει σκηνικό διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Καμιά φορά δεν είναι κακές οι διασπάσεις. Το 2015 υπήρξε μια διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πράγματα προχώρησαν μπροστά»! Προσθέτοντας ότι «και οι χωρισμοί πολλές φορές δεν είναι κακό πράγμα»!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 568 φορές