Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  4:41: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 17:04

Σε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης για τη νίκη η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά»

Τη βεβαιότητά τους για νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου  του συνδυασμού «Αγρίνιο- Πάμε Ψηλά», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου τον Κώστα Πιστιόλα, εξέφρασαν οι υποψήφιοι που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, την πρώτη τους συνάντηση σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης.

Στη διάρκεια της συνάντησης κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός, η ενότητα και η αισιοδοξία για τον τελικό στόχο, την αλλαγή και την μετάβαση σε μια νέα εποχή για το Αγρίνιο.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη συνάντηση στο παρακάτω βίντεο:

Ο Κώστας Πιστιόλας ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκρισή τους στον αγώνα κι έθεσε τις αρχές, το βασικό πλαίσιο και την στρατηγική του Συνδυασμού.

«Καταφέραμε ήδη να εκφράσουμε την ίδια την κοινωνία που αποζητούσε να δει την προσπάθεια και την αποφασιστικότητα που θα την κινητοποιήσει», επεσήμανε.

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο, ο Κώστας Πιστιόλας έκανε λόγο για «έναν άθλο που πραγματοποιήθηκε σε ελάχιστο χρόνο και για μια ένωση δυνάμεων από ανθρώπους καταξιωμένους και παραγωγικούς που θέλουν προοπτική για τον τόπο».

«Ο Δήμος μας συνολικά δικαιούται και πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική πορεία προς το μέλλον, το σχέδιό μας δεν αφορά σε μια τετραετία, είναι  ένα συνολικό πλάνο για τις επόμενες δεκαετίες στο κέντρο και την περιφέρεια του Αγρινίου.

Σύντομα το ολοκληρωμένο μας πρόγραμμα θα συζητιέται και θα μοιράζεται παντού στον Δήμο μας, δείχνοντας τον δρόμο και τον τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος, τέλος, προς τους πολίτες του Αγρινίου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την τεράστια στήριξη που καθημερινά δείχνουν στην προσπάθεια του Συνδυασμού «Αγρίνιο- Πάμε Ψηλά», αλλά και στον ίδιο προσωπικά, ενώ δεσμεύτηκε για την υπηρέτηση ενός συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού, πολλή δουλειά και ιδέες με ρεαλισμό αλλά και όραμα.

«Ζητάμε την στήριξη των όλων των συνδημοτών μας για να αλλάξουμε την πορεία του Αγρινίου, για να πάμε το Αγρίνιο πραγματικά ψηλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πιστιόλας.