Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  4:39: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 21:52

Προεκλογικό άρωμα στην πίτα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας με ομιλητή τον Μ. Κατρίνη (video – εικόνες)

Αισιοδοξία και καλό κλίμα στην εκδήλωση του κινήματος. Τα πάντα θύμιζαν εκλογές στην σημερινή εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας που έγινε νωρίτερα με ομιλητή τον Μ. Κατρίνη και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά.

Στην αίθουσα του κέντρου «Amaro» η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας και η Τοπική Οργάνωση Αγρινίου διοργάνωσαν μια επιτυχημένη εκδήλωση με κεντρικό πρόσωπο τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη. Παρόντες οι υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη, μέλη και φίλοι του κινήματος.

Ο κ. Κατρίνης επιτέθηκε μετωπικά σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ο χώρος του κέντρου είναι ο κατεξοχήν ζωτικός χώρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ότι όσο και να επιχειρήσουν να σύρουν στην τοξικότητα την χώρα, το κίνημα δεν θα το επιτρέψει.

{youtube}ZzT393llWwU{/youtube}

Δείτε τι δήλωσε κατά την προσέλευσή του:

«Η Νέα Δημοκρατία αδυνατεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου, τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και διευρύνονται. Το ΠΑΣΟΚ από μια περιοχή δημοκρατική όπως το Αγρίνιο στέλνει το μήνυμα της σχέσης με τους πολίτες που του έδωσαν την δυνατότητα στο παρελθόν να αλλάξει την μοίρα της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που εμφανίζει άνοδο πάνω από 50% δημοσκοπικά από τις προηγούμενες εκλογές.

Οι Έλληνες θα μας δώσουν ένα ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που λένε οι δημοσκοπήσεις. Εμείς θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα και δεν θα κάνουμε αυτό που υποδεικνύουν κάποιοι. Οι πολίτες στενάζουν και το ΠΑΣΟΚ θα είναι μέρος της λύσης για πολιτική και κοινωνική σταθερότητα. Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας τόπος αδικημένος, υπάρχουν πολλές προοπτικές αλλά πρέπει να δείξουν όλοι ότι μπορούν να κινηθούν πέρα από εξαγγελίες, γιατί μέχρι τώρα οι Αιτωλοακαρνάνες παλεύουν μόνο με τις δικές τους δυνάμεις. Να στρέψει η Πολιτεία το ενδιαφέρον της στην Αιτωλοακαρνανία», δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής του κινήματος Γιώργος Ζήσιμος δεν παρέλειψε να θυμίσει την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι στην προηγούμενη κοπή πίτας ήταν κι εκείνη παρούσα στο Αγρίνιο, ενώ τόνισε ότι ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης θα έρθει στην περιοχή όταν θα προκηρυχτούν οι εκλογές.

{youtube}6ojvbm3onlU{/youtube}

Η εκδήλωση έκλεισε φυσικά με την κοπή της πίτας με την αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι φανερή σε υποψηφίους και ψηφοφόρους. Άξια αναφοράς η παρουσία του Δημήτρη Τραπεζιώτη στην εκδήλωση, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου στις ερχόμενες εκλογές.

{youtube}87VUdXhcBhM{/youtube}

{youtube}m1bQrKf7BH0{/youtube}

sinidisi.gr