Σάββατο, 4η Μαίου 2024  3:56: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 20:49

Αιτωλοακαρνανία: «Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα πάει ενωμένο και δυνατό στις κάλπες» (εικόνες)

Οι υποψήφιοι και τα μέλη της Νομαρχιακής της Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε κοινή συγκέντρωση στο Αγρίνιο

Με σκοπό η τοπική κοινωνία να αντιληφθεί το κλίμα ενότητας που επικρατεί στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και των υποψηφίων βουλευτών του στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και να «χαραχθεί» η γενική πολιτική τακτική και στρατηγική πάνω στην οποία θα κινηθούν οι υποψήφιοι ενόψει των εκλογών, βάζοντας επιπροσθέτως τα δικά τους «χαρακτηριστικά», το απόγευμα της Δευτέρας οι υποψήφιοι συγκεντρώθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου.

Στόχος μέχρι τις κάλπες είναι η ανοδική πορεία του κόμματος και η μεγαλύτερη απήχηση του κόμματος μέσα στην κοινωνία. Η ανοδική πορεία του κόμματος μετά την εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη «χτίστηκε» σιγά – σιγά το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα από σειρά επαφών που είχαν τα στελέχη του κόμματος με την τοπική κοινωνία. Αφουγκράζονταν δηλαδή τους πολίτες για τα ζητήματα που τους απασχολούν και μετέφεραν τις ανησυχίες τους στα κεντρικά του κόμματος, ώστε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να «πιάσει» τον πραγματικό «σφυγμό» της κοινωνίας.

Μέσα από την συγκεκριμένη διαδικασία μάλιστα διαμορφώθηκε και το πρόγραμμα του κόμματος, ώστε να μπορεί να «στοχεύσει» τα πραγματικά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και κυρίως να μπορεί να βρει τις περισσότερο ρεαλιστικές προσεγγίσεις, απαντήσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία και την εκάστοτε τοπική κοινωνία ανά την Ελλάδα.

Η ενότητα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία, εκτός από την κοινή αυτή συγκέντρωση και συζήτηση των υποψηφίων, φάνηκε και από την γρήγορη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, το οποίο μάλιστα παρουσιάστηκε και στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και τα υπόλοιπα ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι στην Αιτωλοακαρνανία είναι ο νυν βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και οι Χριστίνα Σταρακά, Κωνσταντίνα Κατσαρή, Κατερίνα Μπισμπίκη, Περσεφόνη Πιστιόλη, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Πάνος Τρυφιάτης, Γιάννης Μουρτζιάπης και Γιώργος Κυριακόπουλος.

Σε δήλωσή του στη «Σ» ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ζήσιμος τόνισε: «Θελήσαμε να συγκεντρώσουμε τους υποψηφίους μας με την Νομαρχιακή του κόμματος, ώστε να φανεί το κλίμα ενότητας που υπάρχει στις τάξεις μας, καθώς και για να συζητήσουμε για το πως θα κινηθούμε ενόψει των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων στην Αιτωλοακαρνανία. Θέλουμε, παράλληλα, να θέσουμε υπόψη των υποψηφίων μας ένα πρόγραμμα από το ίδιο το κόμμα που θα αποτελέσει την γενική κατεύθυνση και για τους υποψηφίους μας αλλά και για τα στελέχη μας, ώστε να γίνει πιο κατανοητό στους ψηφοφόρους μας. Από την πλευρά της, η Νομαρχιακή θα είναι στο πλευρό όλων των υποψηφίων με στόχο την άνοδο και την πρόοδο συνολική του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ»

Νίκος Ανδρουλάκης: Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε κ. Τσίπρα

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Με ανάρτησή του κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για “παράσταση” μιμητισμού του Ανδρέα Παπανδρέου σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν αποδέχεται μαθήματα ιδεολογικής συνέπειας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει από μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα μαζί με τον Πάνο Καμμένο το βράδυ των εκλογών του 2015:

“Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε.

κ. Τσίπρα.

Σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

“Προοδευτικά” μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς.

Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας”.

sinidisi.gr