Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:53: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 14:10

ΠΑΣΟΚ: Η Ζέφη Δημαδάμα ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Δεν θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, η Ζέφη Δημαδάμα, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Σε ανάρτηση της επισημαίνει ότι ότι δεν κάνει πίσω και παραμένει στρατιώτης της παράταξης.

Ωστόσο, από τη δήλωση της δεν έλειπαν και οι αιχμές, «η πολιτική σήμερα έχει τοξικότητα, έχει δυσκολίες -περισσότερες και σκληρότερες για τις γυναίκες υποψήφιες- ενώ θέλει ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους (δεν έχω ούτε θέλω να έχω χορηγούς). Αφορά μόνο τους πλούσιους ή τους γόνους, τα παιδιά πολιτικών που κρατούν την “παράδοση” με το επίθετό τους, τους καρεκλοκενταύρους ή τους υποψήφιους του κομματικού σωλήνα».

«Γιατί η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, γιατί χρειάζεται αρχή μέση τέλος. Δύο θητείες είναι αρκετές» σημειώνει η Ζέφη Δημαδάμα.

«Είμαι δυναμικά εδώ. Έχω δυνατότητα και ρόλο να προσφέρω στην κοινωνία και από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα που με εμπιστεύτηκαν όλα τα μέλη του για τη θέση της Αντιπρόεδρου Γυναικών και από την Προεδρία της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας Αθήνας και φυσικά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από το ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησα και υπηρετώ όταν πολλοί ήταν απόντες ή απούσες στα δύσκολα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, προσθέτει ότι «Το ποσοστό του 2019 δηλαδή το 8, 1% ήταν ΑΘΛΟΣ όταν παραλάβαμε ένα «ρημαγμένο» κόμμα. Και τώρα με αρχηγό τον Ν. Ανδρουλάκη θα ξαναδώσουμε όλοι και όλες μαζί αγώνες για ακόμη ψηλότερα και ψηλότερα!».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ζ. Δημαδάμα:

«Δεν θα είμαι υποψήφια βουλευτής σε αυτές τις εκλογές. Δεν κάνω πίσω, παραμένω στρατιώτης της παράταξής μας. Έχω δώσει σε δύσκολους καιρούς πολλές μάχες και θα συνεχίσω να τις δίνω για το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα. Η πολιτική σήμερα έχει τοξικότητα, έχει δυσκολίες -περισσότερες και σκληρότερες για τις γυναίκες υποψήφιες- ενώ θέλει ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους (δεν έχω ούτε θέλω να έχω χορηγούς). Αφορά μόνο τους πλούσιους ή τους γόνους, τα παιδιά πολιτικών που κρατούν την “παράδοση” με το επίθετό τους, τους καρεκλοκενταύρους ή τους υποψήφιους του κομματικού σωλήνα. Όχι τους επιστήμονες, όχι τους ανθρώπους της κοινωνίας…

eleftherostypos.gr