Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:30: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 11:29

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος - Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Την (εκ νέου) υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Με ανακοίνωσή του -ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει ότι αποδέχθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ, «κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ανασυγκρότησης & επανεκκίνησης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Υπογραμμίζει εξάλλου ότι «η εμπλοκή μου ως ιστορικό στέλεχος στα πλαίσια μιας κοινής προσπάθειας, δεν υποδηλώνει νομοτελειακά την απόσυρση μου από επερχόμενες αναμετρήσεις».

Η ανακοίνωση:

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα εκ νέου να προσφέρω τις ανιδιοτελείς μου υπηρεσίες στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ανασυγκρότησης & επανεκκίνησης.

Ξεπερνώντας προσωπικά & επαγγελματικά εμπόδια, με απλότητα και ειλικρίνεια, θα επιδιώξω το καλύτερο αποτέλεσμα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τόσο για τον τόπο όσο και για την Παράταξη.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι προς όλες τις κατευθύνσεις: η εμπλοκή μου ως ιστορικό στέλεχος στα πλαίσια μιας κοινής προσπάθειας, δεν υποδηλώνει νομοτελειακά την απόσυρση μου από επερχόμενες αναμετρήσεις.

Η κάθε απόφαση έχει το δικό της ειδικό βάρος, που καθορίζεται από τους χρονικούς συσχετισμούς που την περιβάλλουν. Προχωράμε, λοιπόν, βήμα-βημα για να υλοποιήσουμε τα οράματά μας.

Γιάννης Αναγνωστόπουλος
Γενικός Ιατρός
Επιστημονικά Υπεύθυνος ΠΕΔΥ – ΚΥ Αιτωλικού


agrinionews.gr