Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:21: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 20:02

Χειρότερα και από τον… Σαρτζετάκη

Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν τους (ανομολόγητους) φόβους για τη Σακελλαροπούλου

Δεν περίμενε φυσικά κανείς τα σχετικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων, για να επιβεβαιώσει το προφανές. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξελίσσεται σε… λάθος. Η λάθος γυναίκα, σε μια ιστορική συγκυρία, καθώς η κοινωνία περίμενε κάτι περισσότερο από την πρώτη γυναίκα που έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Με ποσοστό αρνητικών απόψεων 60%… δεν χρειάζεται καμία άλλη συζήτηση. Ο Θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας εξελίχτηκε σε… διακοσμητικό, μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εκείνοι που τον διαδέχτηκαν ωστόσο, κατάφεραν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον τη συμπάθεια της κοινωνίας.

Ο ευπατρίδης Κωστής Στεφανόπουλος, ο αξιοπρεπής Κάρολος Παπούλιας, ο… τυπολάτρης Προκόπης Παυλόπουλος. Με διαφορετικές αποχρώσεις και πινελιές, ο καθένας εισέπραξε μερίδιο αναγνώρισης για κάτι.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου… κανένα. Εντυπωσιακό και σοκαριστικό. Διόλου τυχαίο ότι οι μόνοι που αισθάνονται την ανάγκη να την υπερασπιστούν δημοσίως και στα social media, είναι τοξικοί ακροκεντρώοι, περαστικοί τυχοδιώκτες και γενικά… ασπόνδυλοι καιροσκόποι.

Όταν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ξεκινούσε τη θητεία της, η ευχή ήταν να μην γίνει… θηλυκός Σαρτζετάκης, με δεδομένη τη χλεύη που εισέπραττε πολλές φορές ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τα κατάφερε… χειρότερα και από εκείνον.

Πολύ κρίμα…

πηγή : ysterografa.gr

public issue 25 1 2023