Παρασκευή, 8η Δεκεμβρίου 2023  2:41: πμ
  rss button fb button fb button
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 19:37

Αγρίνιο: Ο Δ.Κουτσούμπας στο Παπαστράτειο- “Όλοι μπορούν να συνταχθούν με το ΚΚΕ”

Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλά αυτή την ώρα σε συγκέντρωση φίλων και οπαδών του κόμματος στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται από μεγάλη προσέλευση κόσμου και από ζωντανή παρουσία όλων των ενώσεων και φορέων που συντάσσονται με την πολιτική του ΚΚΕ. “Ο λαός ξέρει τις πολιτικές τους και πάντα στηρίζεται ΚΚΕ για τα δίκια του.  Το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης – όποια κι αν είναι αυτή – το ξέρουμε και θα είναι αντιλαϊκό. Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν στον κόσμο της δουλειάς. Η μόνη σταθερότητα για τον λαό προϋποθέτει δυνατό ΚΚΕ, δυνατό εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Το σύνθημα “μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό” το αντιλαμβάνονται πλέον όλοι. Δεν έχει σημασία ποιος συμφωνεί μαζί μας πολιτικά. Όλοι μπορούν βαν συνταχθούν με το ΚΚΕ και να κάνουν την ανατροπή”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας που έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα.

Να σημειωθεί ότι στην συνέχεια θα παρευρεθεί στη συνεστίαση της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας στο κέντρο εκδηλώσεων «Πιθάρι».

 

sinidisi.gr