Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:22: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 22:41

Ο Ανδρέας Τσούνης απαντά στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι εν δυνάμει «Πάτσηδες;»

Έντονες συζητήσεις προκαλεί στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη το θέμα των υποψηφιοτήτων.

Την αντίδραση του Ανδρέα Τσούνη, συζύγου της Φώφης Γεννηματά, προκάλεσε η δήλωση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των «αποχωρήσεων» υποψηφίων βουλευτών από τα ψηφοδέλτια, καθώς είπε «εμείς δεν θέλουμε νέους Πάτσηδες».

«Εμείς δεν θέλουμε να βρεθούμε μπροστά σε άλλους Πάτσηδες και κάνουμε μια αξιολόγηση αυτών που καταθέτουν υποψηφιότητα για να είναι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Μερικές περιπτώσεις που αναδεικνύουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα είναι άνθρωποι που αξιολογήθηκαν αρνητικά.

Μετατρέπουν την απόρριψη σε αποχώρηση. Καταλαβαίνεται πού έχει φτάσει η κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ και του κ. Μητσοτάκη», ήταν η σχετική δήλωση που έκανε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στον «Αντένα».

Η απάντηση του Ανδρέα Τσούνη, μέσω του Twitter, έχει ως εξής:

«Εντελώς άστοχη η τοποθέτηση του γραμματέα. Δεν μπορεί να αφήνει υπονοούμενα ηθικής τάξης για όσους κατέθεσαν αιτήσεις υποψηφιότητας. Επειδή γνωρίζω τους ανθρώπους που αποχώρησαν από τα ψηφοδέλτια, δεν τιμά ούτε τους ίδιους ούτε το κόμμα αυτό που λέει.

Κάποιοι ήταν και στις προηγούμενες εκλογές υποψήφιοι. Ποιοι είναι οι εν δυνάμει Πάτσηδες; Ο Γάκης, ο Πετρουλάκης, ο Χρυσοφάκης; Αν ξέρει κάτι παραπάνω ο γραμματέας πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για διαγραφή τους κι από απλά μέλη του κόμματος».

ieidiseis.gr