Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:28: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 23:14

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας: «διαφορετική προσέγγιση από ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές»- το «καρφί» για Γάκη

Μεγάλη αίσθηση και αναταράξεις στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας έχει προκαλέσει η ηχηρή αποχώρηση του ιατρού Βαγγέλη Γάκη από τη μάχη των εθνικών εκλογών.

Ο γνωστός ορθοπαιδικός είχε πάρει το «πράσινο φως» για την υποψηφιότητα του ωστόσο η αναβλητική τακτική του κόμματος για την ανακοίνωση των ονομάτων των ψηφοδελτίων του προκάλεσε αγανάκτηση με αποτέλεσμα να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Είναι αλήθεια πως η διαχείριση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα αυτό, με το έωλο επιχείρημα της αναμονής των αλλαγών που θα φέρει η απογραφή, έχει προκαλέσει αναταράξεις και στην Αιτωλοακαρνανία όπου ο μόνος…επίσημος υποψήφιος είναι ο εν ενεργεία βουλευτής.

«Πλήγμα η αποχώρηση Γάκη αλλά…ο χώρος δεν χρωστάει σε κανέναν…»

Ερωτώμενος σχετικά από το agrinionews.gr o γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργος Ζήσιμος αποδέχεται πως πρόκειται για «πλήγμα για το ψηφοδέλτιο»

«Μιλάμε για μία σοβαρή προσωπικότητα, επιστήμονα και φίλο. Παρόλα αυτά δε συμφωνώ με τις καταγγελίες του για το χώρο. Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη μαζί του. Ότι και να ισχύει πάντως δεν γίνεται στελέχη να προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις. Δεν μπορεί κάθε στέλεχος να κάνει τέτοιες καταγγελίες όταν δεν του αρέσει κάτι, δεν είναι σωστό και δεν είναι λογικό. Προσωπικά είμαι τόσα χρόνια στο χώρο, δεν θα το έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Όλοι χρωστάμε στο χώρο, ο χώρος δεν χρωστάει σε κανέναν», σημειώνει ο κ. Ζήσιμος.

Δεν είναι όμως το ψηφοδέλτιο το μόνο πεδίο που προβληματίζει τον χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά είναι και το «φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ για κοινό μέτωπο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στον ΣΥΡΙΖΑ (και της Αιτωλοακαρνανίας) επιχειρούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες όσον αφορά στην επιλογή υποψηφίων για μεγάλους δήμους και περιφέρειες και το Αγρίνιο αποτελεί μια από τις προτεραιότητες. Στο «κάδρο» βάζουν πρόσωπα που ανήκουν στην κεντροαριστερά αλλά προς το παρόν το ΠΑΣΟΚ… κωφεύει.

«Στους περισσότερους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρχουν άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ που θα ηγηθούν ψηφοδελτίων»

Την εξήγηση του για τη στάση του κόμματος και σε αυτό το ζήτημα  δίνει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

«Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η βαρύτητα πέφτει στις εθνικές εκλογές. Δεν υπάρχουν δεδομένα στοιχεία, δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε τίποτα για το τι θα γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι κάνει τις κινήσεις του, θεωρώ ωστόσο ότι έχει ανεπάρκεια στελεχών. Κάνουν την δουλειά και τις προσπάθειές τους έχοντας μία τελείως διαφορετική προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ ότι στους περισσότερους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας θα υπάρχουν άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ που θα ηγηθούν ψηφοδελτίων», λέει ο κ. Ζήσιμος.

agrinionews.gr