Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:09: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 18:40

Βαρεμένος: «Αυτό που γίνεται είναι εκτροπή»-Παπαδημητρίου: «Καταντήσατε εκπρόσωπος των πρακτόρων»

«Δεν υπάρχει ένας από τους υπουργούς που παρακολουθούσε ο Κ. Μητσοτάκης, ένας επαναλαμβάνω, ας πούμε ο κ. Χατζηδάκης, που να δείξει ευθιξία, ευαισθησία, αξιοπρέπεια τέλος πάντων, και να ρωτήσει: «Γιατί με παρακολουθούσατε;» Τους κρατάει όλους ο Μητσοτάκης από τις παρακολουθήσεις και δεν τολμούν;»

Αυτό επεσήμανε ο Γιώργος Βαρεμένος στον Μπ. Παπαδημητρίου στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, και συνέχισε: «Αρκούσε μόνο η συγκλονιστική μαρτυρία του Τάσου Τέλογλου για να αντιληφθεί κάποιος το καθεστώς ζόφου που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα. Εδώ όμως έχουμε την αποκάλυψη του “Βήματος” με ονόματα εκείνων που λειτουργούσαν το Predator μέσα στην ΕΥΠ. Θα απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή ή θα κρύβεται εσαεί;»

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι εκτροπή», σημείωσε ακόμη ο Γ. Βαρεμένος με τον κ. Παπαδημητρίου να τον καλεί να ηρεμήσει, ενώ κατηγόρησε τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ότι «κατάντησε εκπρόσωπος των πρακτόρων» καλώντας τον να μην έχει εμπιστοσύνη σε ότι «πλασάρουν» κάποιοι στο Αλέξη Τσίπρα.

agriniopress.gr