Κυριακή, 26η Μαρτίου 2023  10:13: πμ
rss button rss button fb button fb button
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:56

Επικοινωνία Καραγκούνη με Γεωργαντά: Το Δεκέμβριο οι εντάξεις στο “Ύδωρ 2.0” και η επίσκεψη Γεωργαντά

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Κώστας Καραγκούνης με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Γιώργο Γεωργαντά για τα τρέχοντα ζητήματα του αγροτικού κόσμου του νομού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε για τους νέους αγρότες, το κόστος παραγωγής αλλά και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν συνολικά οι αγρότες μας από τα κοινοτικά κονδύλια. Συζητήθηκε επίσης η πολύ σημαντική ενημέρωση που θα γίνει σήμερα στο νομό μας από το υπουργείο για την υλοποίηση του ΥΔΩΡ 2.0 στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον κ. Καραγκούνη ότι τον Δεκέμβριο θα επισκεφθεί το νόμο μας και θα ανακοινώσει τις οριστικές εντάξεις των έργων που αφορούν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την γραμματεία Ενωσιακών Πόρων (ΣΔΙΤ,ΤΟΜΕΑΚΑ και ΠΑΑ) όπως για παράδειγμα τα έργα αναβάθμισης των ΤΟΕΒ μας.

Ο κ. Καραγκούνης ευχαρίστησε τον υπουργό για τις προσπάθειες που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και συνολικά η Κυβέρνηση για τη στήριξη της πιο ευαίσθητης επαγγελματικά ομάδας, αυτής των αγροτών, που ειδικά στη σημερινή συγκυρία πλήττεται περισσότερο απ’ όλες.

agrinioculture.gr

Διαφημιστικό τμήμα EklogesDytika.gr
Υπέυθυνος: Εταιρεία RESET - Αρης Αγραφιώτης - τηλ. 6940650401
Διαχείρηση περιεχομένου
Υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Σαμψών - τηλ. 6932210099