Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:08: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 01:14

Κυριάκος Βελόπουλος από Αγρίνιο: “Ο Έλληνας πεινάει” – Οι πολιτικοί αρχηγοί ζουν μακρυά από την κοινωνία (εικόνες – video)

Ευθύνες για τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός επέρριψε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το Αγρίνιο στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποίησε τον όρο “φωτοτυπία” θέλοντας να τονίσει τα κοινά σημεία των πολιτικών τους επιλογών.

Κατά την άφιξή του στο κτήριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδας (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ) ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί ζουν μακρυά από την κοινωνία, την ώρα που ο Έλληνας πεινάει και αγκομαχάει τα βγάλει πέρα. Απέκλεισε δε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην ομιλία του άσκησε κριτική στην εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση κάνοντας λόγο για άμεση εμπλοκή στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας στο πλαίσιο επίδειξης φιλικής στάσης απέναντι στην Αμερική.

Σε σχέση με τα Ελληνοτουρκικά τόνισε ότι μοναδική απάντηση στην απαράδεκτη στάση Ερντογάν θα έπρεπε να είναι μόνο μία: “Μολών λαβέ”.

Αναφέρθηκε επίσης στην ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια και σημείωσε ότι τα “τσουχτερά”  τιμολόγια είναι αποτέλεσμα  των πολιτικών που εξυπηρετούν τα συμφερόντων των ολιγαρχών.

Δείτε εικόνες από την πολιτική εκδήλωση:

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης: 

sinidisi.gr

Πολυμέσα