Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:37: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 22:37

ΚΚΕ: «οι πνιγμοί σε Αστακό και Κάλαμο επιβεβαιώνουν με οδυνηρό τρόπο την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στο νομό»

«Τα δύο τραγικά γεγονότα των πνιγμών σε Αστακό και Κάλαμο, επιβεβαιώνουν με οδυνηρό τρόπο την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στο νομό, αλλά και την αναλγησία τόσο της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ, και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, όσο και της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ», αναφέρει σε σχόλιο της η  ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ για το θάνατο λουόμενων στην περιοχή του Αστακού.

Σημειώνει εξάλλου τα εξής:

«Για δεκατρία χρόνια, σειρά κυβερνήσεων αποπεράτωναν το ΚΥ Μύτικα, που εγκαινιάστηκε φέτος, όμως μόνο οι ταμπέλες στις πόρτες και το λιγοστό προσωπικό θυμίζουν δομή υγείας, γιατί οι αίθουσες των ιατρείων δεν έχουν μέσα, ούτε καρέκλες, πόσο μάλλον να υπάρχει ασθενοφόρο.

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, Σωματεία εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, για την κατάσταση της Υγείας και των Νοσοκομείων στο νομό, επιβάλλεται να αγκαλιαστούν από κάθε κάτοικο.

Δεν πάει άλλο! Οι ανάγκες μας μπορούν και πρέπει να ικανοποιηθούν, τώρα. Η υγεία μας θα έπρεπε να είναι αυταπόδεικτη προτεραιότητα και όχι αντικείμενο διεκδίκησης».

agrinionews.gr