Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:12: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 21:03

Νίκος Παπαναστάσης: Μοιρολατρία από τη ΝΔ και ανακύκλωση της φτώχειας από το ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια

Η προβολή των εκλογών ως αφετηρία λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός, είναι παραπλανητική και εξαπατά τον κόσμο, επισήμανε ο Νίκος Παπαναστάσης βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 το πρωί του Σαββάτου.

Είναι ντροπή να προβάλλεται από τα αστικά κόμματα αυτή η λύση, όταν γνωρίζουν ότι η πολιτική που θα εφαρμοστεί και μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από την αλλαγή προσώπων, θα είναι στους ίδιους αντιλαϊκούς πυλώνες, με τους οποίους συμφωνούν όλοι τους, σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως συμφωνούν με τις ντιρεκτίβες της ΕΕ, με τις εντολές του ΝΑΤΟ, είναι προσδεδεμένοι στην εγκληματική επιθετική πολιτική των ΗΠΑ, συμφωνούν με την πράσινη μετάβαση.

Ειδικά για την ενεργειακή κρίση, σημείωσε πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο της πολιτικής της πράσινης μετάβασης, είναι η επιλογή του φυσικού αερίου ως ενδιάμεσου καυσίμου, η απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο και η αγορά του πανάκριβου αμερικάνικου LNG. Σε αυτό το πλαίσιο, η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες καθώς εφαρμόζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και καταδικάζει τον λαό και τους εργαζόμενους σε ενεργειακή φτώχεια και ακρίβεια, υπογράμμισε.

Χαρακτήρισε ψίχουλα τις επιδοτήσεις της κυβέρνησης για τα καύσιμα και κατήγγειλε ότι καλλιεργεί τη μοιρολατρία στον λαό. Από την άλλη μεριά, ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει την αισχροκέρδεια για να κρύψει ότι αυτά που βιώνει ο κόσμος είναι αποτέλεσμα της κοινής πολιτικής που έχει με τη ΝΔ και οι προτάσεις του ουσιαστικά ανακυκλώνουν τη φτώχεια.

sinidisi.gr