Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:59: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 14:36

Σχόλιο της Π.Γ. του ΕΠΑΜ: Θέατρο λασπολογίας και fake news του Υπουργού

Ένα κακοστημένο σκηνικό τρομοκράτησης επιχείρησε να στήσει ο υπουργός υγείας, Θ. Πλέυρης, με αφορμή μια ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησε μια ομάδα υγειονομικών σε αναστολή, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου το απόγευμα, στον δρόμο έξω από την κατοικία του.

Ο κ. Πλεύρης έσπευσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός, για να “σκηνοθετήσει” με τις δηλώσεις του μια δήθεν “πολιορκία” της κατοικίας του, όπου μέσα βρισκόταν μια δήθεν “τρομοκρατημένη” οικογένεια, από ένα δήθεν “απειλητικό” πλήθος! Όλα αυτά για να ρίξει λάσπη στους πολίτες που οι δικές του αποφάσεις εδώ και 10 μήνες καταδίκασαν σε ανεργία και ανέχεια!

Θα πρέπει να επισημάνουμε στον κ. Υπουργό, ότι οι εργαζόμενοι αυτοί, που βρίσκονται εδώ και 10 μήνες χωρίς εργασία, χωρίς ούτε ένα ευρώ μισθό, πραγματοποίησαν μια ειρηνική διαμαρτυρία σε δημόσιο χώρο (ακόμα και ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του υπουργού δεν παύει να είναι δημόσιος χώρος) όπως έχουν κάθε δικαίωμα, συνταγματικά κατοχυρωμένο, ως ελεύθεροι Έλληνες πολίτες!

Μάλλον δεν το γνωρίζει αυτό ο κ. Πλεύρης, ή ίσως το θεωρεί ήσσονος σημασίας. Άλλωστε είναι γνωστή η σχέση του με τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ατομικές ελευθερίες. Ο δε σεβασμός που τρέφει προς αυτά, ουσιαστικά ανύπαρκτος.

Ο κ. Πλεύρης, και γενικά η κυβέρνηση -μαριονέτα των ολιγαρχών- της ΝΔ, γνωρίζουν μόνο έναν τρόπο άσκησης εξουσίας: τον αυταρχισμό, τις απειλές και τους εκβιασμούς! Μ’ αυτόν τον τρόπο επέβαλαν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, στερώντας από ελεύθερους Έλληνες πολίτες το πιο στοιχειώδες από τα ανθρώπινα δικαιώματα: το δικαίωμα να ορίζουν το ίδιο τους το σώμα!

Στο κακοστημένο αυτό “θεατράκι” του κ. Πλεύρη, βρέθηκαν πρόθυμοι “κλακαδόροι” τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αλλά και το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης, που έσπευσε να καταδικάσει ως “αντιδημοκρατική” τη διαδήλωση των εργαζομένων σε αναστολή. Άξιος ο μισθός τους!

Το ΕΠΑΜ, καταδικάζει τη φασιστική πολιτική που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, πρώτα με αφορμή το δημόσιο χρέος και έπειτα την αντιμετώπιση μιας επιδημίας. Θυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο φασισμός δεν ρίζωσε ποτέ σ’ αυτά τα χώματα και σ’ αυτόν τον λαό. Και αυτός ο λαός είναι που θα δώσει σύντομα και την οριστική καταδίκη τους!

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2022
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ