Τρίτη, 5η Ιουλίου 2022  12:06: πμ
rss button rss button fb button fb button

Ροή Ειδήσεων

hmerologio ekdiloseon

Επιχειρείν Δυτικά

ΚΔΑΠ «Ταξιδευτές» στο Αγρίνιο: Άλλη διάσταση στην δημιουργική απασχόληση του παιδιού

Ιαν 03, 2021
Βρεθήκαμε παλιότερα σε μια εκδήλωση της συγγραφέος παιδικής λογοτεχνίας Αριάδνης Δάντε στο ΚΔΑΠ…

Ημερολόγιο Ειδήσεων

« Ιούλιος 2022 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Διαβάστε επίσης

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 17:34

Συνάντηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά με την Αναπλ. ΥπΥγ κα.Ασημίνα Γκάγκα για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου και Μεσολογγίου

μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας καθηγητής κ.Σαλμάς Μάριος συναντήθηκε σήμερα με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα.Ασημίνα Γκάγκα για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου και Μεσολογγίου. Ο κ.Σαλμάς πρωτίστως έθεσε το κρίσιμο θέμα της λειτουργίας της Χειρουργικής Κλινικής στο Αγρίνιο, τα προβλήματα στην Παθολογική και Γυναικολογική κλινική και τη μη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου. Τόνισε την ανάγκη στελέχωσης και της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ενώ εξέφρασε την αντίρρηση του σχετικά με την συμπληρωματική εφημέρευση των δυο νοσοκομείων, τα οποία πρέπει να λειτουργούν ως αυτόνομα και αυτοδύναμα με ανεξάρτητες καθημερινές εφημερίες.

Ειδικά για την χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου ζήτησε να επισπευθεί η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του διορισμού του νεοεκλεγέντος Διευθυντή Χειρουργικής  κ.Τζανουδάκη Γεωργίου, το οποίο αναμένεται εντός του προσεχούς δεκαημέρου.

Επίσης έθεσε και το θέμα της ανάγκης στελέχωσης του Αναισθησιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Πρότεινε στην Υπουργό να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την αξιολόγηση των γιατρών ώστε να υπάρχει κίνητρο να συνεχίζουν να εκπαιδεύονται. Ακόμη την προσκάλεσε να επισκεφτεί τα δυο νοσοκομεία προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των αναγκών που έχουν προκειμένου να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Η Υπουργός του απάντησε ότι έως 15 Ιουλίου θα επισκεφτεί και τα δύο νοσοκομεία. Αναφορικά με την λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο Αγρινίου η λύση η οποία συζητήθηκε ήταν να διασυνδεθεί το νοσοκομείο Αγρινίου με άλλο νοσοκομείο με οργανωμένο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, ώστε να διενεργούνται μαγνητικές από τους δυο τεχνολόγους και να γνωματεύονται στο άλλο νοσοκομείο.

Τέλος ευχαρίστησε την υπουργό κα.Ασημίνα Γκάγκα για την συνεργασία και ανανέωσαν το ραντεβού τους στην επίσκεψη της στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα