Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:05: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 20:55

Έξαλλος ο Κ.Μητσοτάκης με απελπισμένο άνεργο στην Κω που του ζήτησε βοήθεια – Του «χάλασε» την εικόνα της «δυνατής Ελλάδας» (βίντεο)

Του γύρισε την πλάτη!

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ένας απελπισμένος άνεργος στην Κω τον προσέγγισε για να του πει το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει.

Ο συγκεκριμένος βρίσκεται στην ανεργία επί δύο συναπτά έτη και τελεί, όπως και χιλιάδες άλλοι πολίτες, υπό καθεστώς απελπισίας.

Ο άνδρας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να λάβει μέτρα και να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι έχει κάνει το καλύτερο που μπορεί και ότι θα επανέλθει στο θέμα.

Όταν ο άνεργος προσπάθησε «να το συνεχίσει» τότε με πολύ μεγάλο εκνευρισμό (θα λέγαμε ότι έγινε έξαλλος και έβγαζε καπνούς από τ’ αυτιά, όπως φαίνεται και στην απεικόνιση του video) του απάντησε γυρνώντας την πλάτη του «μιλάμε με τον πρόεδρο συνέχεια, βρισκόμαστε σε στενή επαφή  πιο στενή επαφή δεν μπορεί να γίνει».

Την τελευταία φράση την είπε με ιδιαίτερη ένταση χωρίς να έχει πλέον οπτική επαφή με τον άνεργο κτηνοτρόφο.

Είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε καθώς καταστρέφεται η εικόνα της «δυνατής Ελλάδας» που θέλει να παρουσιάζει με την βοήθεια των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Μία εικόνα όπου κανείς δεν έχει προβλήματα και είναι όλοι ευτυχισμένοι….

pronews.gr