Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:38: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 12:59

ΠΑΣΟΚ: Τρυφιάτης για το ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας;

Είτε διεξαχθούν πρόωρα (το φθινόπωρο για παράδειγμα) είτε στην ώρα τους (καλοκαίρι 2023) οι εθνικές εκλογές, για τα κομματικά επιτελεία η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Κατά συνέπεια ο μηχανισμοί έχουν τεθεί ήδη σε εγρήγορση και τα ψηφοδέλτια σιγά σιγά συγκροτούνται.

Στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής άλλωστε οι διεργασίες είναι αρκετά προχωρημένες και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ως τις αρχές Ιουλίου αναμένεται οι λίστες να καταρτιστούν σε μεγάλο βαθμό.

Στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας αναμένεται οι αλλαγές να είναι αρκετές ενώ τις τελευταίες ημέρες η ονοματολογία έχει φουντώσει .Ένα από τα πρόσωπα που περιλαμβάνει είναι αυτό του Πάνου Τρυφιάτη.

Το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του έχει πέσει στο τραπέζι καθώς πληροί όλα τα κριτήρια . Σοβαρό και συνεπές στέλεχος του κόμματος πρόσφατα εξελέγη και στη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Η «επιστροφή» του Τρυφιάτη στο ψηφοδέλτιο εκτιμάται πως θα συμβάλλει στην επίδοση του κόμματος καθώς χαίρει εκτίμησης σε πολλά πεδία που είχε ενασχόληση όπως το πατριδοπολιτιστικό (υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ).

Ο Πάνος Τρυφιάτης είναι Απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ξέρει καλά τα ζητήματα εθνικής άμυνας (υπήρξε διευθύνων σύμβουλος στα Ελληνικά Αμυντικά συστήματα αλλά και σε άλλες θέσεις καθώς και πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α.).

Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανία του ΠΑΣΟΚ θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει πάντως προβεί σε κάποια σχετική δήλωση. Προφανώς εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα…

agrinionews.gr