Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:38: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 23:41

Oι ΗΠΑ δεν το βάζουν κάτω...

PAPADOPOYLOS KOSTASγράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος
 
- ΑΣ ΜΗΝ αναφερθούμε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, γιατί και οι δύο αυτές Συμμαχίες - Ενώσεις αποτελούν τους δύο βραχίονες των Αμερικανών, της δυτικής ελίτ και των συμφερόντων. Κάτι σαν υπηρέτες - ταχυδρόμοι της Μεγάλης Δύναμης που ακούει στο όνομα ΗΠΑ εκλαμβάνονται και συμπεριφέρονται. Δυστυχώς και η Ελλάδα που ανήκει και στους δύο "βραχίονες" κι από μόνη της δε μπορεί να λάβει καμία πρωτοβουλία, ακόμα κι αν πρόκειται για το εθνικό συμφέρον. Ειδικά με τη σημερινή κυβέρνηση, ό,τι πουν οι Αμερικάνοι! Πρόθυμοι υπηρέτες του μεγάλου Αφεντικού..
 
- Η ΠΡΟΘΕΣΗ των ΗΠΑ δεν είναι άλλη απ' το να γίνει παγκόσμια Ηγέτιδα Δύναμη, αυτό δεν τό έκρυψαν ποτέ άλλωστε. Και κάνουν τα πάντα, ώστε να πετύχει αυτή η, άκρως "εμμονική", ιδέα τους. Στα χρόνια της πανδημίας σίγουρα σχεδίαζαν, άναψαν "φωτιά" στο κατώφλι της Ρωσίας (το εμπόδιο για την παγκοσμιοποίησή τους) και ας υπήρχε η Συμφωνία της μη επέκτασης του ΝΑΤΟ ανατολικά της Ευρώπης. Οι Συμφωνίες και οι Συνθήκες είναι για συμμόρφωση των άλλων και όχι των ΗΠΑ, αυτοί μπορούν να τίς ποδοπατούν όποτε γουστάρουν και είναι, προφανώς, προς το συμφέρον τους! Και τώρα, αφενός βοηθούν, οικονομικά αλλά και οπλικά, το Ζελένσκι (τη μαριονέτα της Δύσης - ΗΠΑ, ο οποίος δε δίστασε να "κατσαδιάσει" ακόμα και το Μακρόν!), αφετέρου δε, ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της στις δύο ουδέτερες χώρες της Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Φιλανδία και Σουηδία! Για ένα "φως φανάρι" πραγματικό "κεφαλοκλείδωμα" της Ρωσίας! Και κανείς δεν αντιδρά, παρά μόνο ο Ερντογάν και αυτός για τους δικούς του λόγους! Το ότι κάτι τέτοιο αποτελεί "σοβαρή απειλή" για τη γειτονική Ρωσία και αφορμή για πυρηνικό πόλεμο, ούτε η ΕΕ δεν τό βλέπει ή δε θέλει να τό δει. Ως σχέδιο των Αμερικανών δηλαδή.
 
- ΜΙΑ ΕΕ που, αντί να είναι από μόνη της μια Μεγάλη Δύναμη, με κοινή εξωτερική, οικονομική, αμυντική κι ενεργειακή αυτοτέλεια, σέρνεται πίσω απ' το άρμα των ΗΠΑ με ορατό πλέον τον κίνδυνο διάλυσής της. Μία ΕΕ που τα κράτη - μέλη της ενημερώνονται κι ενημερώνουν τους λαούς τους με "ειδήσεις" των δυτικών ΜΜΕ, εξαιρουμένων των Ρωσικών! Για ελεύθερη προπαγάνδα φυσικά! Και, αν κάποιος σήμερα δηλώνει "πουτινικός", θεωρείται ως ένα "μίασμα", ως οπαδός του "σφαγέα" Πούτιν! Επιστήμονες δε που είναι - με επιχειρήματα - κατά της Δύσης (ΗΠΑ) που υποδαύλισαν τον πόλεμο, αποκλείονται από παντού! Μόνο μέσω διαδικτύου ακούγεται η γνώμη τους! Φτάσαμε (μάς έφτασαν καλύτερα) εμείς οι πολίτες της δικής μας χώρας να ξεχάσουμε εκείνο το παλιό και διαχρονικό: "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" και να είμαστε με τους Αμερικάνους! Και εναντίον του Πούτιν και της Ρωσίας! Να είμαστε "ερωτευμένοι" με το δολοφόνο δηλαδή, όπως και κάποιες γυναίκες με φονιάδες ισοβίτες που πάσχουν από "υβροφιλοφιλία".
 
Τμήμα παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBEST.gr
 
πηγή φωτό: naftemporiki.gr
Διαβάστηκε 664 φορές