Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:18: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 10:16

Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: «Γιορτάζουμε μακριά από την απειλή του κορωνοϊού για πρώτη φορά»

«Η πασχαλινή χαρά γίνεται σύμμαχος απέναντι στις δυσκολίες, με πρώτη την ακρίβεια για την οποία η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί και θα συνεχίσει να το κάνει για όσο διάστημα χρειαστεί. Το υπόσχομαι», επισημαίνει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός

«Γιορτάζουμε, για πρώτη φορά, μακριά από την απειλή του κορωνοϊού, βαδίζουμε μπροστά», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για το Πάσχα.

«Η πασχαλινή χαρά γίνεται σύμμαχος απέναντι στις δυσκολίες, με πρώτη την ακρίβεια για την οποία η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί και θα συνεχίσει να το κάνει για όσο διάστημα χρειαστεί. Το υπόσχομαι», επισημαίνει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας πως «η σημερινή γιορτή μας βρίσκει ενωμένους. Έτσι ενωμένοι ξεπεράσαμε τις εθνικές προκλήσεις, την πανδημία και όλες τις περιπέτειες που προηγήθηκαν. Έτσι, μπορούμε να γιορτάσουμε για πρώτη φορά μακριά από την απειλή του κορωνοϊού που απομακρύνεται».

Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού:
«Οι Έλληνες παντού στον κόσμο γιορτάζουμε το φετινό Πάσχα μετατρέποντας σε ώριμη δύναμη, το διπλό μήνυμά του: της καρτερίας που συμβολίζει η Εβδομάδα των Παθών αλλά και της ελπίδας που φέρνει το Φως της Ανάστασης. Η σκέψη μας σήμερα είναι με τους ελεύθερους πολιορκημένους Ουκρανούς που εξακολουθούν να δέχονται επίθεση από τους ομόθρησκους Ρώσους εισβολείς και ταυτόχρονα, σε όλα τα δεινά που φέρνει αυτός ο πόλεμος σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η πασχαλινή χαρά όμως, γίνεται σύμμαχος απέναντι και στις δικές μας δυσκολίες, με πρώτη την ακρίβεια για την οποία η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί και θα συνεχίσει να το κάνει για όσο διάστημα χρειαστεί. Το υπόσχομαι. Η σημερινή γιορτή μας βρίσκει ενωμένους. Έτσι ενωμένοι ξεπεράσαμε τις εθνικές προκλήσεις, την πανδημία και όλες τις περιπέτειες που προηγήθηκαν. Έτσι, μπορούμε να γιορτάσουμε για πρώτη φορά μακριά από την απειλή του κορωνοϊού που απομακρύνεται.

Βαδίζουμε μπροστά. Και έτσι πρέπει να μείνουμε. ”Το ελληνικό Πάσχα είναι η υψηλότερη μορφή της Άνοιξης”, έγραψε ο μεγάλος μας ποιητής Γιώργος Σεφέρης. Ας υποδεχτούμε αυτή την Άνοιξη με ελπίδα, αλληλεγγύη και αυτοπεποίθηση και ας κάνουμε το ερχόμενο καλοκαίρι πιο αισιόδοξο για την πατρίδα μας και για καθένα ξεχωριστά. Χριστός Ανέστη με υγεία, δύναμη και προκοπή σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται. Χρόνια πολλά».

agrinionews.gr