Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 13:23

ΚΚΕ: “Δυνάμεις καταστολής στη γέφυρα του Ευήνου αντί για αποκατάσταση των ζημιών”

Δυνάμεις καταστoλής καταγέλει η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ ότι εστάλησανστη γέφυρα του Ευήνου με αφορμή την προγραμματισμένη κινητοποίηση της Κυριακής από κατοίκους των αποκλεισμένων χωριών.

Τι αναφέρει ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στέκεται δίπλα στους κατοίκους και καταδικάζει την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ, που στην κινητοποίηση των κατοίκων των αποκλεισμένων χωριών, του Ευηνοχωρίου, του Γαλατά, του Περιθωρίου, την Κυριακή 10 Απρίλη, λόγω της κατάρρευσης της γέφυρας του Ευήνου εδώ και 4 μήνες, διεκδικώντας την άμεση αποκατάσταση των ζημιών απάντησε με την αποστολή δυνάμεων καταστολής, για να τους εμποδίσει να κινητοποιηθούν και να απαιτήσουν λύση.

Μετά από 4 μήνες, η κυβέρνηση επιλέγει όχι μόνο να μη λύνει τα προβλήματά τους, ικανοποιώντας τα αιτήματα τους, ειδικά μέσα στις σημερινές συνθήκες όξυνσης των προβλημάτων συνολικά του λαού, άρα και των κατοίκων της περιοχής, αλλά επιλέγει την καταστολή και την τρομοκράτηση για όποιον κινητοποιείται και ζητά λύσεις στα προβλήματα του.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός στέλνοντας δυνάμεις καταστολής αλλά δεν έχει κινητοποιηθεί καθόλου εδώ και 4 μήνες για την αποκατάσταση των ζημιών.
Η κυβέρνηση στέκεται απέναντι από τους κατοίκους. Οι κάτοικοι πρέπει οργανωμένα και συντονισμένα να απαιτήσουν την άμεση λύση των προβλημάτων τους τώρα!

sinidisi.gr