Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:06: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 12:05

Αγρίνιο: Στο επίκεντρο δράσης του ΚΙΝΑΛ ακρίβεια και ενεργειακή κρίση

Η ανάδειξη των θέσεων του ΚΙΝΑΛ ήταν ο στόχος της δράσης στο Αγρίνιο που υλοποίησε κλιμάκιο της παράταξης στο Αγρίνιο για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

Η δράση υλοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (19.03.22) με τη συμμετοχή τοπικών στελεχών του Κινήματος και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, παρουσία του βουλευτή  Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και του αναπληρωτή γραμματέα Επικοινωνίας Δημήτρη Οικονόμου.

Αρχικά στο κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και υπήρξε συζήτηση με τον πρόεδρό του Παναγιώτη Τσιχριτζή. Στη διάρκειά της, εξετάστηκαν θέματα που αφορούν το κύμα ακρίβειας και την ενεργειακή κρίση που μαστίζουν την κοινωνία και τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.

ΚΙΝΑΛ Αγρίνιο ακρίβεια

ΚΙΝΑΛ Αγρίνιο ακρίβεια

“Στη συνέχεια στην αγορά του Αγρινίου για ενημέρωση των πολιτών, εμπόρων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με τις προτάσεις μας για το κύμα ακρίβειας και για την ενεργειακή κρίση που βρίσκονται αντιμέτωποι επιχειρήσεις & νοικοκυριά. Επικοινωνήσαμε τις θέσεις μας ανταλλάσσοντας απόψεις για την επόμενη μέρα!”, αναφέρει σχετική ανάρτηση του Δημήτρη Κωνταντόπουλου.

ΚΙΝΑΛ Αγρίνιο ακρίβεια

ΚΙΝΑΛ Αγρίνιο ακρίβεια

Στη διάρκεια της δράσης έγινε διανομή πληροφοριακού υλικού όπου διατυπώνονταν με σαφήνεια οι θέσεις του ΚΙΝΑΛ πάνω στα μείζονος σημασίας ζητήματα.

ΚΙΝΑΛ Αγρίνιο ακρίβεια

sinidisi.gr