Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:34: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 21:56

Συνάντηση ΕΠΑΜ και πολιτικής πρωτοβουλίας “ΣΥΝ.ΕΠ.ΕΙ.Α.”

Μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση είχαν την Τρίτη 8 Μαρτίου, ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης, και ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Ιατρός, Δρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπρόσωπος της πολιτικής πρωτοβουλίας “ΣΥΝ.ΕΠ.ΕΙ.Α” https://www.synepeia.gr

Ο κ. Αρβανίτης  ανέπτυξε τους στόχους της  πρωτοβουλίας για συνεργασία πολιτικών δυνάμεων που θα ενωθούν προκειμένου να αντιδράσουν πολιτικά και εκλογικά ενάντια στα δεινά που βιώνει ο ελληνικός λαός. Η εν λόγω πρωτοβουλία αναλήφθηκε, όπως εξήγησε ο κ. Αρβανίτης, από την ανάγκη να αντιδράσουμε ενάντια στον αυταρχισμό, τη στέρηση ελευθερίας και την οικονομική δυσπραγία, δεινά, που έχουν, μεταξύ άλλων, ως τραγική συνέπεια την πρωτοφανή μετανάστευση των νέων μας που εκπατρίζονται, μαζικά, για να επιβιώσουν.

Ο κ. Καζάκης τόνισε ότι η ανάγκη για ενότητα δημοκρατικών, πολιτικών, δυνάμεων και προσωπικοτήτων σε μία πολιτική Συμμαχία για Δημοκρατία, Ελευθερία, Ευημερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι ο σταθερός στόχος και η διαρκής προσπάθεια που κάνει το ΕΠΑΜ. Η ανταπόκριση πολιτικών δυνάμεων που έχουν τους ίδιους στόχους και θέσεις, ευοδώνουν τις προσπάθειες για την επίτευξη μιας μεγάλης Δημοκρατικής Συμμαχίας. 

Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε από τις δύο πλευρές η απόλυτη ικανοποίηση για την ταύτιση απόψεων,  γεγονός,  που όπως τονίστηκε, αποτελεί δέσμευση για σύμπραξη, κάλεσμα των δημοκρατικών δυνάμεων για ενότητα και ανοικτές πρωτοβουλίες στη λαϊκή βάση.

Ο στόχος και των δύο πλευρών είναι η  ένωση σε μία Δημοκρατική Συμμαχία για την  ανατροπή των μνημονιακών, αυταρχικών, δυνάμεων που κυβερνούν τον τόπο μας και το όραμα μια Ελεύθερη, Δημοκρατική και Ανεξάρτητη Ελλάδα.