Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:13: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 18:38

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Το λεφτόδεντρο είναι για τα golden boys των 8.500 ευρώ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία απαντά στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά. «Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στη γνωστή συνταγή Μαυρογιαλούρου της Δεξιάς» τονίζεται.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Πανικόβλητος από την ραγδαία φθορά της κυβέρνησής του και την οργή των πολιτών που δοκιμάζονται από την ακρίβεια ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει και πάλι στη γνωστή συνταγή Μαυρογιαλούρου της Δεξιάς. Ψεύδη και θολές και αδιευκρίνιστες υποσχέσεις για ελαφρύνσεις κάποια στιγμή στο μέλλον. Κουβέντα για άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας. Το μόνο που έκανε και πάλι ήταν να προσβάλει τους πολίτες λέγοντας πως λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν. Άλλωστε το μόνο λεφτόδεντρο που συνεχώς ποτίζει με δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού είναι αυτό των φίλων του με το πάρτι των απευθείας αναθέσεων και του βολέματος γαλάζιων golden boys με μισθούς 8.500 ευρώ στο Δημόσιο.

Την ίδια ώρα αρνείται την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ γιατί θα ανέβει η ανεργία. Δηλαδή για το καλό των εργαζομένων κρατά καθηλωμένο τον μισθό, αυτός που θεσμοθέτησε απλήρωτες υπερωρίες. Ο κ. Μητσοτάκης είπε όμως και μια αλήθεια. Ότι το 2022 δεν είναι 2019. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες όταν ανοίγουν τους λογαριασμούς ρεύματος, όταν βάζουν βενζίνη, όταν προμηθεύονται τρόφιμα.

Σχετικά με την αναφορά του για τους πρωθυπουργούς των μνημονίων, να του θυμίσουμε ότι πρωθυπουργός μνημονίων με υπουργό απολύσεων Μητσοτάκη, ήταν ο κ. Σαμαράς και πρωθυπουργός που έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια, ρύθμισε το χρέος για να δανείζεται φθηνά η χώρα και παρέδωσε 37 δισ. στα δημόσια ταμεία, ο Αλέξης Τσίπρας. Η κοινωνία χρειάζεται άμεσα μέτρα προστασίας από την ακρίβεια, μέτρα που μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει»

agriniopress.gr