Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:06: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 19:51

Γεωργία Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός είναι εξίσου οδυνηρός»

Η Γεωργία Μπίκα, μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη που έκανε ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Γαλεντέρης, ότι βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στις τοξικολογικές της, έστειλε ευχαριστώ ενώ τόνισε ότι «ο δεύτερος βιασμός είναι εξίσου οδυνηρός».

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία Μπίκα, μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη που έκανε ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στο Reader, ότι βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στις τοξικολογικές εξετάσεις της, η 24χρονη ευχαριστεί όλους όσοι την έχουν στηρίξει και συμπληρώνει πως ο «ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός και αυτό που ζητάει είναι η δικαίωση της ψυχής και η ηρεμία για την ίδια και για κάθε γυναίκα που φοβάται».

Αναλυτικά το μήνυμά της: «Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε».

Γαλεντέρης στο Reader: Βρέθηκε σημαντικό ποσοστό αλκοόλ στις τοξικολογικές της Γεωργίας Μπίκα

Στοιχεία που ενδεχομένως θα αλλάξουν τα δεδομένα της υπόθεσης του καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος μίλησε στο Reader. Σύμφωνα με τον κ. Γαλαντέρη, «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά», τονίζει και προσθέτει ότι «ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γαλεντέρης στο Reader κι εξηγεί ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ηταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο τα ποσοστά αιθανόλης να είναι ικανά ώστε να προκαλέσουν απώλεια συνείδησης είπε ότι θα χρειαστεί η ενδελεχής μελέτη των εξετάσεων για να αποδειχθεί αν το αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της Γεωργίας Μπίκα είναι ικανό ώστε να προκαλέσει «κενά μνήμης» ή «απώλεια συνείδησης».

reader.gr