Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:49: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 10:39

Δήμαρχος Πύργου για δηλώσεις Πέτρου Δούκα: «Ανεπιθύμητος στην Ηλεία ο δήμαρχος Σπάρτης…»

Έντονη ήταν η αντίδραση του  δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου στις δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Σπάρτης και  πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρο Δούκας  για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας και τις αποζημιώσεις.

«Ανεπιθύμητος στην Ηλεία ο δήμαρχος Σπάρτης, μετά τα όσα είπε χλευάζοντας τους Ηλείους και προσβάλλοντας βάναυσα τα θύματα των φονικών πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία. Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Γιάννης Λυμπέρης πρέπει να σταματήσει κάθε συνεργασία με τον δήμαρχο Σπάρτης και να σταματήσει κάθε μεταφορά στερεών απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά».

«Ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και προσβολής νεκρών και καταστάσεων. Αυτοί οι… μεγαλοσχήμονες, γαλαζοαίματοι, άνθρωποι του συστήματος καταλαβαίνεις πόσο ανύπαρκτο ήθος έχουν και πόσο… χοντρόπετσοι είναι… Ας τα δει ο λαός… » σημείωσε ο κ. Αντωνακόπουλος όπως αναφέρει το patrisnews.gr, που προανήγγειλε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη «…γιατί εδώ έχουν ειπωθεί πράγματα, είπαν πως ήρθαν και μοίραζαν τσάντες με λεφτά… είναι αδίκημα αυτό… με τι λεφτά μαύρα; εξαγόραζαν ψήφους;» έθεσε μεταξύ πολλών άλλων.

real.gr