Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:53: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 18:27

Προκαλεί τους Έλληνες η Σακελλαροπούλου με ταξίδι χλιδής!

Η κυρία Σακελλαροπούλου αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας

Μπορεί η πανδημία να θερίζει τη χώρα, οι νεκροί να μην έχουν τελειωμό και τα νοικοκυριά να αναστενάζουν από τις αυξήσεις στην ενέργεια και τις ανατιμήσεις των προϊόντων, ωστόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχίζει να ζει στον… δικό της κόσμο.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει, στις αρχές του νέου χρόνου, ταξίδι στο Λουξεμβούργο, συνοδεία περίπου 20 ατόμων, προκειμένου να επισκεφθούν τα… ευρωπαϊκά δικαστήρια! Ναι, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται πολύ μακριά από την πραγματικότητα και την κοινωνία, δεν αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και απέχει από την αληθινή εικόνα τού… έξω κόσμου, προκαλώντας με τις κινήσεις και τη συμπεριφορά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Σακελλαροπούλου πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Τα Νέα», όπου -άγνωστο με ποια ιδιότητα και με ποια λογική- συμμετείχε στη σύσκεψη της διευθυντικής ομάδας, των αρχισυντακτών και των υπευθύνων των τμημάτων της εφημερίδας για την πρώτη σελίδα του φύλλου που θα κυκλοφορούσε την επομένη. Από πού κι ως πού η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προβαίνει σε μια τέτοια πράξη μόνο από την ίδια θα μπορούσε να εξηγηθεί, ωστόσο προκαλεί εύλογες απορίες.

πηγή: newsbreak.gr