Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  1:59: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 12:58

Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Δεν θα το πάρω ποτέ πίσω, πνίγηκαν άνθρωποι από κακή ροή οξυγόνου»

Αμετακίνητος από τη θέση του περί «δολοφόνων» εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μια μέρα μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να τον διαγράψει από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. «Πνίγηκαν άνθρωποι από κακή ροή οξυγόνου» επέμεινε.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (16.12.2021) τόσο στην πρωινή εκπομπή του OPEN όσο και σε εκείνη του ΑΝΤ1 και στις δυο είπε το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή  δεν παίρνει πίσω τα όσα είπε, δεν μετανιώνει, θα το ξανάλεγε και κάλεσε όποιον θέλει να του κάνει μήνυση, δεχόμενος να γίνει η άρση ασυλίας του.

Μιλώντας στο OPEN, ο ανεξάρτητος, πια, βουλευτής, ισχυρίστηκε ότι άνθρωποι πνίγηκαν από κακή ροή οξυγόνου μέσα σε νοσοκομείο! «Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΕΘ, ξέρετε τι συνέβη; Πνίγηκαν από την κακή ροή οξυγόνου. Πνιγόντουσαν οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία. Αν αυτό δεν είναι δολοφονία; Το λέω εγώ! Ας πάει στον εισαγγελέα» είπε. «Ήξερε ή δεν ήξερε ο πρωθυπουργός;» αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αρνούμενος να ανακαλέσει τις βαριές του εκφράσεις, ο βουλευτής τόνισε ότι «το επίδικο δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να την αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιευμένη σε επιστημονικά περιοδικά. Φέρει την υπογραφή του συμβούλου του πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα. Το συμπέρασμα αυτής τη έκθεσης είναι ότι χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι».

Όσον αφορά στη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ε, με διέγραψε. Είναι δικαίωμα του αρχηγού. Δεν ήρθα εδώ για να κλαψουρίσω επειδή με διέγραψε ο κ. Τσίπρας».

Πηγή / Φωτογραφία: newsit.gr

Βίντεο: OPEN

 

Πολυμέσα