Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:42: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 00:01

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Υπέρ του Ανδρουλάκη ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Υπέρ του Ανδρουλάκη ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να ψηφίσει Νίκο Ανδρουλάκη στον β’ γύρο στηρίζουν οι στενοί συνεργάτες του πρώην υπουργού.

Ήδη, σε δημόσια δήλωσή τους, τοποθετήθηκαν υπέρ του ευρωβουλευτή για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο Σπύρος Καρανικόλας, η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, αλλά και η συνεργάτιδα του κ. Λοβέρδου και στέλεχος, Βάσια Αναστασίου.

Η Χαρά Κεφαλίδου, σύμφωνα με επικοινωνία του protothema.gr, τονίζει ότι η απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου έγινε ύστερα από συζητήσεις μεταξύ των συνεργατών του.

Η ίδια υπογραμμίζει ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση του κόσμου, προσθέτοντας όμως ότι η ίδια ουδέποτε θέλησε να «κατευθύνει» τους ψηφοφόρους.

Σημειώνει, ωστόσο, ότι η απόφαση του Ανδρεα Λοβέρδου, δεσμεύει και την ίδια.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από την πλευρά του, μιλώντας επίσης στο protothema.gr, υπογραμμίζει πως συμφωνεί απόλυτα με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Επισήμανε ότι η ενότητα της παράταξης είναι το πιο σημαντική και ότι αυτό είναι που προέταξε και η Φώφη Γεννηματά, τη μεγάλη σημασία της ενότητας.

Εξήγησε ότι η χώρα έχει ανάγκη από ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να δώσει μια προοπτική ελπίδας για τον τόπο.

Καλεί παράλληλα όλους τους πολίτες που ψήφισαν στις 5 Δεκεμβρίου να το επαναλάβουν την Κυριακή στις 12 Δεκεμβρίου.

sinidisi.gr