Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:54: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 17:59

Σπήλιος Λιβανός: Τα εμβόλια η μόνη δικλείδα ασφαλείας για την προστασία της ζωής όλων μας

"Ο κορωνοϊός είναι ένας πολύ δύσκολος εχθρός και το γνωρίζω πλέον και βιωματικά.
 
Δεν ξέρω εάν βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής ή στην αρχή του τέλους αυτής της πανδημίας. Ιστορικά έχει καταγραφεί  ότι πανδημίες όπως αυτή που έχει ξεσπάσει στον πλανήτη, εμφανίζονται κάθε 100 χρόνια,με  τεράστιες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και δυσθεώρητο οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο.
Τα εμβόλια είναι η μόνη δικλείδα ασφαλείας για την προστασία της ζωής μας και το μόνο "όπλο" απέναντι σε αυτόν τον ύπουλο και εξαιρετικά επιίκδυνο εχθρό. 
Η πρόσφατη απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των πολιτών, άνω των 60 ετών, συνιστά θέση ευθύνης. και πράξη κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής ευαισθησίας που σώζει ζωές! 
Απευθύνω έκκληση σε όσους συμπολίτες μου έχουν κάνει τις δύο δόσεις,  να κάνουν την τρίτη δόση γρήγορα. Και όσοι μέχρι σήμερα δεν είχαν πειστεί,  να τρέξουν να κάνουν τα εμβόλια και να θωρακίσουν την ίδια τους τη ζωή αλλά και τη ζωή των αγαπημένων τους. .
Αυτή είναι η μόνη άμυνά μας και αυτή είναι η δύναμή μας για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε την κανονικότητα στη ζωή μας, να φύγουμε απ΄ αυτόν το εφιάλτη".
 
Διαβάστηκε 818 φορές