Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:22: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:10

Δεν τους πιστεύω!

γράφει ο Νικόλαος Ταμουρίδης

Η Προπαγάνδα είναι το τρομερότερο πολεμικό όπλο στα χέρια εκείνου που ξέρει να την χρησιμοποιεί. Αυτή τα διαποτίζει όλα, τα παραμορφώνει όλα, αυτή κανονίζει τη σκέψη μας, τις αντιδράσεις μας, τις δραστηριότητές μας. Σήμερα δυστυχώς, ζούμε τη σύγχρονη βασιλεία της Προπαγάνδας, με την χρησιμοποίηση των παντοδύναμων ΜΜΕ στην συνεχή 24ωρη ροή των πληροφοριών.

Ο βασικός «δρόμος» της Προπαγάνδας είναι η Υποβολή, δηλαδή η διείσδυση ιδεών στο υποσυνείδητο των ανθρώπων. Αν στο υποσυνείδητο καρφωθεί μια ιδέα, γίνεται χίλιες φορές πιο ισχυρή από ότι η πειθώ στο συνειδητό. Η ιδέα τότε μετατρέπεται σε αυταπόδεικτη αλήθεια και οδηγεί ασυναίσθητα, ασυνείδητα και αυθόρμητα σε ενέργειες. Έτσι επηρεάζονται και καθοδηγούνται οι μάζες.

Επιπλέον, είναι αποδεδειγμένο ότι οι μάζες δεν έχουν μνήμη. Για το λόγο αυτό απαιτείται η συνεχής επανάληψη της προπαγανδιστικής ιδέας. Η επανάληψη είναι ικανή να μετατρέψει και ένα ψέμα σε αλήθεια. Επιπλέον, επιτυγχάνεται ο «Μιθριδατισμός» των μαζών, δηλ. ένα είδος ανοσίας απέναντι σε άλλες ιδέες και λογικά επιχειρήματα, έστω κι αν αυτά περιέχουν λογική και αλήθεια.

Στη σημερινή εποχή του κορωνοϊού, υφιστάμεθα μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου, μέσω μιας απίστευτης προπαγάνδας την οποία καθοδηγούν οι ισχυροί της γης. Γιατί άραγε εφαρμόζεται τόση προπαγάνδα; Οι λογικοί άνθρωποι υπακούουν στους νόμους με την λογική και την πειθώ, όχι με την προπαγάνδα, την βία και τον εκβιασμό.

Ως λογικός λοιπόν άνθρωπος «νουν έχων και γράμματα γνωρίζων», επιθυμώ τα ΜΜΕ να με ενημερώνουν με σοβαρότητα, με διαφάνεια, με αντικειμενικότητα και με σεβασμό προς την νοημοσύνη μου.

Δεν τους πιστεύω λοιπόν!

Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά που βιώνουμε από ένα ιό και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα, αφού μάλιστα πριν από χρόνια κάποιοι πρωταγωνιστές είχαν προβλέψει ως προφήτες την έλευσή του και επιπλέον είχαν προβεί σε ασκήσεις προσομοίωσης της λεγόμενης «πανδημίας»;

Είναι δυνατόν να τους πιστέψω όταν χρησιμοποιούν σε μέγιστο βαθμό αυτή την σταλινικού και χιτλερικού τύπου προπαγάνδα για να «γονατίσουν» τους λαούς και να τους αναγκάσουν σε μαζικό εμβολιασμό με μία νέου τύπου πειραματική «ένεση» που δεν έχει δοκιμασθεί για μεσοχρόνιες και μακροχρόνιες παρενέργειες;

Δεν τους πιστεύω!

Είναι δυνατόν οι μεγάλοι και πλούσιοι της γης, που διαχρονικά είναι εχθροί των λαών, να μας αγάπησαν, να μας λάτρεψαν ξαφνικά και να θέλουν να μας σώσουν με το ζόρι από ένα ιό με χαμηλή θνησιμότητα;

Είναι δυνατόν να τους πιστέψω όταν «δεν τους καίγεται καρφί» για τα εκατομμύρια θανάτους που συμβαίνουν κάθε χρόνο; Γιατί δεν νοιάζονται για τα 5,5 εκατ. ανθρώπων που πεθαίνουν από πείνα, τα 2,5 εκατ. νεογνά που χάνουν τη ζωή τους από διάφορες ασθένειες, τα 45 εκατ. θανάτων από εκτρώσεις, τα 2 εκατ. που πεθαίνουν από aids και τα 10 εκατ. θανάτων ετησίως από καρκίνο;

Δεν τους πιστεύω!

Θα τους πίστευα αν δεν κήρυσσαν «πανδημία» πριν καλά-καλά εμφανιστεί ο ιός, αν δεν άλλαζαν όλους σχεδόν τους ορισμούς (τι σημαίνει πανδημία, τι είναι εμβολιασμός, τι είναι ανοσία αγέλης) και αν δεν φόρτωναν έντεχνα το μείζον των θανάτων στον ιό αυτόν.

Θα τους πίστευα αν αντί να εκβιάζουν τον κόσμο για να εμβολιαστεί χρησιμοποιούσαν τα φάρμακα που ήδη κυκλοφορούν, αν αντί να αιχμαλωτίζουν τους εμβολιασμένους με συνεχείς δόσεις τελείωναν την υπόθεση με μια φορά, αν δεν κέρδιζαν οι εταιρείες που προμηθεύουν τα εμβόλια εκατοντάδες δις δολάρια/ευρώ.

Θα τους πίστευα αν τα χρήματα που έδωσαν στα ΜΜΕ τα έδιναν για την ενίσχυση του συστήματος υγείας, αν είχαν τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αγάπη και χωρίς βία και εκβιασμούς να με πείσουν για το καλό μου, και πόσα άλλα «αν, αν, αν…».

Δεν τους πιστεύω!

Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
πηγή φωτο: kathimerini.gr
Διαβάστηκε 633 φορές