Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:35: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 18:30

Επικοινωνία Καραγκούνη με Καρβέλη και Φιλιπποπούλου για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης τόσο με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη όσο και με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Ελένη Φιλιπποπούλου. 

Κύριο θέμα συζήτησης με την Διοικήτρια ήταν το μείζον ζήτημα της έλλειψης ιατρικού προσωπικού και συγκεκριμένα ιατρού ορθοπεδικού και παιδιάτρου. Η κ. Φιλιπποπούλου ενημέρωσε τον βουλευτή ότι οι δυο ως άνω ειδικότητες είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και κατ΄ επέκταση για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών που προσέρχονται σε αυτό. Άλλο ένα πρόβλημα που μετέφερε η διοικήτρια στον βουλευτή είναι η ανανέωση του ιατροτεχνικού εξοπλισμού του οφθαλμολογικού ιατρείου του νοσοκομείου το οποία είναι αρκετά παλαιό και χρίζει άμεσης αντικατάστασης.

Ο κ. Καραγκούνης με την σειρά του μετέφερε τα ανωτέρω προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου στον κ. Καρβέλη με την παράκληση της άμεσης επίλυσής τους για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου. Από την πλευρά του ο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ δεσμεύτηκε και διαβεβαίωσε τον βουλευτή τον ότι θα κινηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη των δυο θέσεων ιατρικού προσωπικού με επικουρικές θέσεις και από την νέα χρονιά θα συζητήσουν για το θέμα της ανανέωσης του ιατροτεχνικού εξοπλισμού του οφθαλμολογικού ιατρείου του νοσοκομείου.

Τέλος ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Ιωάννη Καρβέλη για το άμεσο ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

sinidisi.gr