Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:00: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 18:29

ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης – Η δύναμη του Μητσοτάκη είναι ο φόβος μην επανέλθει ο Τσίπρας

«Να σπάσουμε αυτό τον φόβο και με ένα σύγχρονο κόμμα, με νέα πρόσωπα υψηλής κοινωνικής αξιοπιστίας και επάρκειας, να πούμε στο λαό ότι υπάρχει εναλλακτική κι αυτή είμαστε εμείς, η Δημοκρατική Παράταξη η Σοσιαλδημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο με ασφάλεια» τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης.

«Ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση κάνει πολλά λάθη στην πανδημία, στην οικονομία, στο προσφυγικό, αλλά φοβάται να μην ξαναγυρίσει ο Τσίπρας», υπογράμμισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος σε μέλη και φίλους της παράταξης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Καβάλα.

Ο ευρωβουλευτής κάλεσε να εκμεταλλευτούμε την θετική αυτή συγκυρία. «Να σπάσουμε αυτό τον φόβο και με ένα σύγχρονο κόμμα, με νέα πρόσωπα υψηλής κοινωνικής αξιοπιστίας και επάρκειας, να πούμε στο λαό ότι υπάρχει εναλλακτική κι αυτή είμαστε εμείς, η Δημοκρατική Παράταξη η Σοσιαλδημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο με ασφάλεια».

Στον προτελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε σχετικά με την πρόταση της εξεταστικής επιτροπής για τη τη διερεύνηση της χρηματοδότησης των ΜΜΕ κατά την περίοδο της πανδημίας καθώς και της διενέργειας δημοσκοπήσεων, ζητώντας «να πέσει άπλετο φως σε όλους και σε όλα και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο».

«Η απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος και της δημοκρατίας από την πελατειακή διαπλοκή, τα fake news, την προπαγάνδα και την καταπίεση της ελεύθερης δημοσιογραφίας είναι μονόδρομος για να εμπιστευτούν οι πολίτες ξανά την πολιτική και τα κόμματα,» συμπλήρωσε.

«Γι’ αυτό και η προσπάθεια για μια δημοκρατία χωρίς κηδεμόνες περνά μέσα από κόμματα ανοιχτά και δημοκρατικά, που λογοδοτούν στην κοινωνία και γίνονται παράδειγμα διαφάνειας και λογοδοσίας. Αυτό το κίνημα θα ξαναχτίσουμε μαζί στις 5 Δεκέμβρη».

in.gr