Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:11: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 14:47

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στο Αγρίνιο ο Γιώργος Παπανδρέου-Τι δήλωσε (βίντεο-φωτό)

Στο Αγρίνιο βρίσκεται  σήμερα, Σάββατο 6 Noεμβρίου 2021, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στα πλαίσια των περιοδειών του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής για την οποία η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την 5η Δεκεμβρίου.

Η Δυτική Ελλάδα είναι ο πρώτος σταθμός του Γιώργου Παπανδρέου που ξεκίνησε χθες από την Αχαΐα, γενέτειρα της οικογένειας του και εκλογική του έδρα, και ακολούθησε το βράδυ ο Πύργος Ηλείας.

Πριν λίγα λεπτά, στις 12:20, έγινε δεκτός από κομματικά στελέχη στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου όπου έχει συνάντηση με τη νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος ενώ προέβη και σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Προσερχόμενος εξάλλου στα γραφεία είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτη Κωστίκογλου που του παρέδωσε την ανακοίνωση με τις θέσεις και τα αιτήματα του Συλλόγου.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στο Αγρίνιο, μια δημοκρατική περιοχή»
«Χαίρομαι που βρίσκομαι στο Αγρίνιο, μια δυναμική και δημοκρατική περιοχή. Ο αγώνας για να  κάνουμε την παράταξη μας  ισχυρή  είναι αγώνας που μπορεί να κερδηθεί . Για αυτό είμαι και εγώ εδώ: για να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, να ξαναστήσουμε την παράταξη αυτή που είναι τόσο αναγκαία όχι μόνο για το δημοκρατικό κόσμο αλλά για την Ελλάδα. Γιατί εκφράζει αρχές διαχρονικές: της κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, της ασφάλειας που πρέπει να αισθάνεται κάθε πολίτης, την διασφάλιση των δικαιωμάτων του, την ανάγκη να έχει λόγο για να τον ακούμε και να τον σεβόμαστε τον πολίτη μέσα από τη συμμετοχή», σημείωσε στις δηλώσεις του.
Ο κ.Παπανδρέου έκανε λόγο για «γιορτή δημοκρατίας στις κάλπες στις 5/12» υπογραμμίζοντας πως «εδώ από το Αγρίνιο συνεχίζουμε αυτό τον ωραίο αγώνα και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πολίτες του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας για την αγάπη και την συμπαράσταση τους που μου δίνει δύναμη για αυτόν τον αγώνα».

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει για λίγα λεπτά στα κομματικά γραφεία και ακολούθως θα μεταβεί στο Παπαστράτειο όπου τον αναμένει πλήθος πολιτικών του φίλων. Είναι γνωστό πως διατηρεί ισχυρά ερείσματα στην περιοχή του Αγρινίου και αναμένεται αυτό να αποτυπωθεί στη συγκέντρωση.

Το πρόγραμμα του εξάλλου σήμερα  στην Αιτωλοακαρνανία περιλαμβάνει επίσκεψη στις 15:00 στη Ναύπακτο όπου στο Εργατικό Κέντρο θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Καθοδόν για τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σωκράτη Κωστίκογλου 

agrinionews.gr