Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:15: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 20:20

Ζητά εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν στο Πέραμα ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να διασφαλίσουν ότι η ΕΛΑΣ δεν θα μετατραπεί σε σώμα αυτόκλητων τιμωρών», τονίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση

Για τα χθεσινά επεισόδια στο Πέραμα και την στάση της Ελληνικής αστυνομίας ζητά εξηγήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα. Όπως υποστηρίζει το γραφείο τύπου, τα όσα συνέβησαν, «υπογραμμίζουν την ανασφάλεια που σκιάζει την ελληνική κοινωνία».

«Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να διασφαλίσουν ότι η ΕΛΑΣ δεν θα μετατραπεί σε σώμα αυτόκλητων τιμωρών», αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει: «Οφείλουν να εξηγήσουν πώς καταλήξαμε στο τραγικό αποτέλεσμα, αντί για σύλληψη να έχουμε ένα νεκρό και επτά τραυματίες».

Επιτίθενται και στον υπουργό Ανάπτυξης, ‘Αδωνη Γεωργιάδη λέγοντας: «Δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να βγάλει πόρισμα ότι όλα έγιναν καλώς και ότι δουλειά της αστυνομίας είναι η μετατροπή της Αθήνας σε άγρια Δύση» και καταλήγει: «Ελπίζουμε ειλικρινά η κυβέρνηση να μην καλύψει αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκισμό. Η ασφάλεια των πολιτών της χώρας απαιτεί σχέδιο, ψυχραιμία και επιχειρησιακή σοβαρότητα».

agrinionews.gr