Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 18:56

Υποψήφιος και επίσημα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του Κινήματός μας.

Πιστεύω βαθιά ότι η ανανέωση είναι όχι μόνο πολιτικό και κοινωνικό αίτημα, αλλά και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας.

Σέβομαι όλους τους συνυποψήφιους μου, όμως η εκλογή νέας ηγεσίας αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματος. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας.

Το ζητούμενο σήμερα είναι η ενότητα, η διεύρυνσηκαι η πολιτική αυτονομία της παράταξης. Για να μεγαλώσει, να δυναμώσει και να μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας. Να δώσει φωνή σε όσους δεν ακούγονται και ελπίδα σε όσους δεν ονειρεύονται.

Τώρα είναι η ώρα της δικής μας πολιτικής αντεπίθεσης.

Όχι μόνο με τη δύναμη της ιστορίας και των αναμνήσεων, αλλά κυρίως με την προοπτική για την επόμενη μέρα.Με μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική πρόταση για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Την βιώσιμη ανάπτυξη. Την εργασιακή ανασφάλεια. Την κλιματική αλλαγή. Το δημογραφικό. Την ενίσχυση του κράτους δικαίου και των ατομικών δικαιωμάτων.

Στο προσκλητήριο για το αύριο της παράταξης ζητώ τη στήριξή σας. Τώρα είναι η ώρα να σπάσουμε τις επετηρίδες και όσα κρατάνε την παράταξη καθηλωμένη.

Η δύναμη του Κινήματός μας είμαστε τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη που το κρατήσαμε όρθιο στις πιο δύσκολες στιγμές του. Αν εμείς ενώσουμε δυνάμεις, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αναγέννηση του.

Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί. Κοιτάζοντας μπροστά!

sinidisi.gr