Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:54: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 18:23

Περιουσιολόγιο: Ο νεοκομμουνισμός είναι εδώ - Ότι δεν δηλώσεις από αρχές του 2022 περνάει στο κράτος

Ροζ αριστερά και νεοφιλελεύθερη δεξιά υπηρετούν το σχέδιο για έναν παγκόσμιο νεοκομμουνισμό

Όσο εμείς ασχολούμαστε με τον εντέχνως καλλιεργούμενο διχασμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, η κυβέρνηση προχωρά κάτι καλές δουλίτσες που ήταν προαπαιτούμενα ( αλήθεια δεν σας έχει λείψει αυτή η ορολογία;) από την εποχή του πρώτου κιόλας μνημονίου.

Το περιουσιολόγιο ήταν κάτι που το είχαμε ξεχάσει. Πρόκειται για νόμο που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  το 2018. Τότε κάποιες πένες που ανήκουν στο σημερινό κυβερνητικό στρατόπεδο χτυπιούνταν κάνοντας λόγο για σοβιετικούς νόμους. Σήμερα όμως δεν μιλάνε. Η αλήθεια είναι ότι τον νεοκομμουνισμό που προωθεί η παγκόσμια ελίτ τον εφαρμόζουν από κοινού όλα τα συστημικά κόμματα, είτε αριστερά είτε ψευτοδεξιά.

Έτσι από αρχές Ιανουαρίου 2022 ότι δεν δηλώσεις θα κατάσχεται αν στο βρουν. Ακόμα και το σταυρουδάκι που έχεις κληρονομήσει από την γιαγιά σου. Θα πληρώνεις πρόστιμο ισόποσο με την αξία του μη δηλωθέντος αντικειμένου και αν δεν έχεις να πληρώσεις θα στο παίρνουν. Το κράτος θα μπορεί να βάλει χέρι στα πάντα, σε ότι έχεις.  Ακόμα και μετρητά κρυμμένα στο στρώμα. Παραθέτουμε μια λίστα με όσα πρέπει να δηλωθούν:

*Χρηματικά ποσά που φυλάσσονται στις κατοικίες των φορολογουμένων

*Μετρητά σε θυρίδες

*Κοσμήματα

*Πίνακες

*Καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες

*Καταθέσεις του εξωτερικού

*Πλάκες χρυσού

*Μετοχές

*Ομόλογα

*Έντοκα γραμμάτια

*Συμμετοχές σε πάσης μορφής επιχειρήσεις

*Εταιρικά μερίδια

*Μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων

*Ακίνητα

*Αυτοκίνητα, σκάφη, αεροπλάνα, ελικόπτερα

Φυσικά  όλα αυτά  πρόκειται να γίνουν για την «πάταξη της φοροδιαφυγής».  Ασφαλώς έτσι θα πουν. Και στην ΕΣΣΔ όταν τους έπαιρναν τα ζώα και το στάρι, «πολεμάμε του πλούσιους» τους έλεγαν. Μην «μασάτε» με την αναφορά σε μετοχές, ομόλογα, σκάφη και ελικόπτερα. Αυτά τα γνωρίζουν έτσι κι αλλιώς. Και αν κάποιος έχει τόσα λεφτά τότε να είστε σίγουροι, έχει τον τρόπο να τα προστατεύσει από τους κρατικούς κομισάριους. 

'Όχι,  ο στόχος είναι οι πολίτες που έχουν ακόμα κάτι μικρό στην κατοχής τους. Οι παγκοσμιοποιητές που προωθούν το Great Reset, του Κλάους Σβάμπ, τον οποίο  έχει άλλωστε και ο πρωθυπουργός μας σε μεγάλη εκτίμηση, ονειρεύονται έναν κόσμο χωρίς ατομική ιδιοκτησία.

Το «τυράκι» είναι η δικαιότερη διανομή. Άλλωστε, πάντοτε θα υπάρχει ένα «τυράκι». Όπως και στον κλασικό κομμουνισμό έτσι και στην σύγχρονη  εκδοχή του που προωθεί η Νέα Τάξη, οι παγκοσμιοποιητές θα ισομοιράζουν την φτώχεια, ενώ η ελίτ, θα κατέχει τα πάντα, όπως ακριβώς η νομενκλατούρα του κόμματος.

pronews.gr

Διαβάστηκε 573 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 18:53