Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:10: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 21:59

«Πάνω απ’ όλα είμαστε ΠΑΣΟΚ» λέει ο βουλευτής – Στηρίζει Λοβέρδο ο Δ.Κωνσταντόπουλος

«Πάνω απ’ όλα είμαστε ΠΑΣΟΚ» λέει ο βουλευτής – Στηρίζει Λοβέρδο ο Δ. Κωνσταντόπουλος

Σαφή θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, στις επικείμενες εκλογές του κόμματος (5 και 12 Δεκεμβρίου) πήραν οι βουλευτές της παράταξης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Χαρά Κεφαλίδου, Νάντια Γιαννακοπούλου και Λεωνίδας Γρηγοράκος, στις ομιλίες τους στην Κ.Ε. της παράταξης.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, στην ομιλία του ενώπιον των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ζήτησε ανοικτά αλλαγή ηγεσίας.

Και υπογράμμισε: «Με απόλυτο σεβασμό και πλήρη εκτίμηση σε όλους τους υποψηφίους προέδρους δηλώνω ανοικτά ότι στηρίζω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Τον στηρίζω για την επιστημοσύνη του, τις ικανότητες του, την κοινοβουλευτική του διαδρομή, την εμπειρία του. Στηρίζω τις θέσεις της πολιτικής του διακήρυξης για ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος πρόσθεσε πως «ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να σηκώσει το βάρος της παράταξης. Η πατρίδα χρειάζεται πολιτικούς σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο». «Καλή μας επιτυχία με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας, με ενότητα, με ενότητα, με ενότητα. Πάνω απ’ όλα είμαστε ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr